Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в София - част 1

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

някой да се излъже за Дон Вито?

Коментар

Май не
      Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
      Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart

Коментар

:D ми има 40-50 свободни места, който иска да заповяда. Кой дойде до 20:40-пичели-черпя го

Коментар

Сори, преди 15 минути се прибрах от бачкане
          00' Bravo 105 JTD

Коментар

curko написа:
            :D ми има 40-50 свободни места, който иска да заповяда. Кой дойде до 20:40-пичели-черпя го
            ЕЕЕЕ изпуснах.Язък :D Ма нищо никога не е късно да се черпим :P

Коментар

dkenanova написа:
              Други ходиха да си мият колите,макар че и аз имам малко крушки за смяна :D Желаещи да ми помогнат при смяната/да се чете "да ми сменят крушките" /
              Поемам ангажимент (тамън имам и да ти давам нещо)в неделя среща ще има нали ?ПС: до колегата veselin10 ако ще идваш драсни ми да ти донеса и помпичката
              Шофирай разумно, на пътя не си сам.
              Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
              Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
              Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

Драскам аз, ама дали ще стана.... Абе ще гледам да съм на линия, нали аванта ще има
                Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Ще има среща,то неделите не се изпускат по дифоут/колко добре звучи а /

Коментар

Все още ли са в Красно село?Че съм се наканил да се покажа и аз

Коментар

Там са.

Коментар

Колежки и колеги от София, имам възможност /и желание/ тази неделя да ви посетя редовната среща. В кое заведение точно мога да ви открия - "Intrigue" или "Toledo"? Ще съм пешеходец и заради тази среща бих могъл да си взема билет за връщане в Ловеч по-късно след обед. Стига да съм сигурен, че ще сте там...
                        FIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
                        FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!

Коментар

Колега, там ще сме. Винаги има хора на тези неделни срещи. Заповядай и ти. И всеки е добре дошъл. Било то колега от София или от страната. Било то член на форума или съмишленик. Стига да е с чисти намерения, не провокатор. .Щото си имаме инструменти за тези хора. Шегувам се, разбира се. Заведенията са едно до друго. Не можеш да се объркаш. Даже едното е в ремонт сега. Пък ще видиш и фиатките. Началството обикновино и то присъства. Раздава рекламни материали и стикери. На мен ми е любопитно дали едно червено двуврато Стило ще дойде? Лимитед едишън?
                          Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
                          Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
                          Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

Разбрано! На уговореното място ще съм. Предполагам ще срещна и стари познати. От доста отдавнашни национални форумни срещи. Все пак достатъчно стар член съм - във всеки един смисъл А относно рекламните материали - тъкмо съм привършил стикерите. Раздал съм доста на съмишленици из града.
                            FIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
                            FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!

Коментар

Какви сте вие? - Фиатаджиии.Какво искате? - Срещаа.Кога го искате? - Утреее.
                              00' Bravo 105 JTD

Коментар

nikolce написа:
                                Какви сте вие? - Фиатаджиии.Какво искате? - Срещаа.Кога го искате? - Утреее.
                                Грешен раздел. Това е за "Я малко вицове" ...ще те преместят
                                Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                                Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                                Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Working...
                                X