За компенсация - Вили, трябва да отидеш на БМВ-събор по тениска Fiat Forum Bulgaria.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в София - част 1
Collapse
Заключена тема
X
X
-
аз пък съм много доволен от събирането вчера запознах се с още готини хора и съм изключително доволен ПС: каките бяха 3 по едно времеШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
Карате ме да съжалявам, че не бях там. Но нямаше как.Между другото ме подсетихте, че този уикенд е сбирката на WV клуба. Имахме покана от тях. Ще взема да им намеря форума за повече инфо.Оги, ние няма ли да им изпратим поздравления? Картичка? А пък що да не ги посетим, облечени в нашите форумски тениски. Идейно е, а? Да им поднесем почитания и поздрави. И, Оги, врачанката, баце всеки сам си я намира. И..., дори добре да живее, накрая се жени.Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
-
Колега Бръм Бръм, опитай да дадеш повече от всичко и ще стане.Та днес посетих форума на WV, раздела "Добре дошли" беше достатъчен. Голям форум, много членска маса. И това не е никак чудно, марката е много популярна в БГ. Да не говорим, че за цял един град е емблематична даже.Мисля си в неделя, след нашата регулярна среда да се фейнем с Фиатките до Експо центъра. Входа е 5 лв. Да поздравим колегите. Да си сверм часовниците, така да се каже. Да участваме в томболата им. Представете си някой от нас спечели Голямата им награда - Wv, но не Голф, някакъв друг. Помислете го, обсъдете го.Ако не се приеме, аз ще се фейна сам. Неофициално. Просто ще поразгледам.Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Коментар
-
randity написа:Не ми хареса отношението на една мадама към хората от другите клубове, тая реч "Къв е тоя от БМВ клуба, я марш на вън.." беше меко казано груба ...Колега, извинявам се ако съм те обидила......както каза Оги аз така си говоря дори и като се шегувам, но това го знаят хората които ме познават. Не съм искала да те обидя. Приеми извиненията ми и другия път кафето или бирата са от мен
П.П. Оги, с удоволствие ще отида на БМВ събор с тениска на Fiat Forum Bulgaria, а за да си организирам още по-забавно изживяване ще си взема и баджа
Коментар
-
Мен пък колежката vili151289 още не ме е обиждала. Моля, колежке, другият път като се видим да ме обидиш. Да видя толкова ли е лошо... А на БМВ събор ще ходим, като му дойде влемето. Аз ви питах за този на WV. Колегите ни поканиха. Има тема тук, но не помня къде е. Затова:http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=36&t=370432Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Коментар
-
MartoModev написа:Вили,не веднъж си наранявала с думите си.С мен си го правила многократно.Не е много приятно.Според мен такива хора не бива да бъдат членове на клуба.аз дето с тебе в една къща съм спала......., сигурно тогава съм те наранила ама ти каза, че ти е приятно :D Моля, искащите да ги наранявам да направят списък и да ги почвам.....
Коментар
-
lhristov написа:Мен пък колежката vili151289 още не ме е обиждала. Моля, колежке, другият път като се видим да ме обидиш. Да видя толкова ли е лошо... А на БМВ събор ще ходим, като му дойде влемето. Аз ви питах за този на WV. Колегите ни поканиха. Има тема тук, но не помня къде е. Затова:http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=36&t=370432Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар