Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в София - част 1

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Студено ми е и май не
    Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
    Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart

Коментар

Аз съм ЗА, само дето преди 20:00 едва ли ще смогна. Ще драсна пак като съм наясно

Коментар

Аз съм до 20:00 на работа, така че към 20:30 ще пристигна и аз.
        00' Bravo 105 JTD

Коментар

Вече съм наличен в пицарията

Коментар

Колеги, хрумна ми една идея да се разходим извън София за няколко часа, пък и да го съчетаем с нещо интересно.На 19.01. в моето село има кукерски фестивал / то си е град ама от селски тип/. Може да отидем да позяпаме Кукерите, да изгоним лошите сили :D и тетака те.пускам линк с програмата за фестивала http://www.breznik.info/До Брезник има два възможни пътя:1.София-Перник-с.Мещица-Брезник- около 50 км.2.София-Божурище-разни села-Брезник около 40 км.

Коментар

vili151279 написа:
              Колеги, хрумна ми една идея да се разходим извън София за няколко часа, пък и да го съчетаем с нещо интересно.На 19.01. в моето село има кукерски фестивал / то си е град ама от селски тип/. Може да отидем да позяпаме Кукерите, да изгоним лошите сили :D и тетака те.пускам линк с програмата за фестивала http://www.breznik.info/До Брезник има два възможни пътя:1.София-Перник-с.Мещица-Брезник- около 50 км.2.София-Божурище-разни села-Брезник около 40 км.
              Идеята е супер!, аз ще ви чакам там

Коментар

:D аз също ще съм там, даже обмислям да остана да спя в хотела или хижата, че къщата не е отваряна от 2 години вече.Ако трябва да се отдели в нова тема- по усмотрение на администраторите.

Коментар

Не знам как е пътя през Перник но силно препоръчвам да се избягва другия маршрут.На места пътя е доста зле.
                  И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

Перник-Брезник е чисто нов, дет се вика- още си личат лентичките дет са рязали

Коментар

Пътя през Божурище на места е доста тесен/ трудно се разминават две коли/, със завой, но е добър, няма движение. Всички дупки са точно преди Божурище и на влизане в София. За сметка на това е много живописен.Както каза curko, пътя Перник-Брезник миналата година го преасфалтираха целия като писта е. Пък и ББ скоро ряза лентичките. :D Само не се престраши като откриваше ремонтираната църква да " реже лентата при шефа"

Коментар

Интересно ще е предполагам.Може ако има желаещи да го обсъдим и на по пица в четвъртък :D
                        Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
                        Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart

Коментар

vili151279 написа:
                          Пътя през Божурище на места е доста тесен/ трудно се разминават две коли/, със завой, но е добър, няма движение. Всички дупки са точно преди Божурище и на влизане в София. За сметка на това е много живописен.Както каза curko, пътя Перник-Брезник миналата година го преасфалтираха целия като писта е. Пък и ББ скоро ряза лентичките. :D Само не се престраши като откриваше ремонтираната църква да " реже лентата при шефа"
                          Пътя от Сливница до Брезник е ужасен.Моето село е в този район и знам какво е положението.
                          И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

MartoModev написа:
                            vili151279 написа:
                            Пътя от Сливница до Брезник е ужасен.Моето село е в този район и знам какво е положението.
                            О, колега, аз тоя път не го и коментирам вече. За мен той просто не съществува. Отвратителен е, на места, в отсечката с. Гургулят-с. Ракита асфалт липсва, основите на пътя вече липсват...има мостчета- те също са пред разпадане. Там е само за военна техника . Миналата година писах до АПИ- обаче се оказа, че нямали пари за цялостен ремонт, пък и пътят не бил с приоритет- не свързвал стратегически населени места.

Коментар

dkenanova написа:
                              Интересно ще е предполагам.Може ако има желаещи да го обсъдим и на по пица в четвъртък :D
                              Разумно предложение!
                              ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Pecho написа:
                                dkenanova написа:
                                Разумно предложение!
                                Няма да е лошо, от няколко срещи насам слабо се представяме в четвъртък :D

Коментар

Working...
                                X