Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в София - част 1

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ilkor написа:
    От вчера съм без кола, така че пропускам ...
    а къде е колата?

Коментар

При жената - нейната пак е на ремонт ...

Коментар

Ергените нямаме проблеми с мобилността! Мисля да дойда в четвъртък.
        ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Искам да помоля всички членове на СФФБ, които четат тази тема и имат възможност да дойдат - нека заповядат, за да обсъдим 1-2 належащи въпроса, които просто не са за форум, а за "на 4 очи", без Цветанка Ризова.

Коментар

Ами тогава някоя дама ако си търси кавалер - да заповяда да ме вземе важи само за четвъртък

Коментар

Аз съм до 20:00 на работа. Най-рано 20:30 мога да пристигна, ама не знам дали ще сте там.
              00' Bravo 105 JTD

Коментар

ilkor написа:
                Ами тогава някоя дама ако си търси кавалер - да заповяда да ме вземе важи само за четвъртък
                Ако си в Левски /Нали не се бъркам за местожителството/ мога да мина.Кавалер не си търся,возя си две крави в колата на предното стъкло
                Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
                Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart

Коментар

ХАхаха Мерси Ами по това време обаче съм на Интерпред че там работя.Пък и аз не ставам за кавалер че съм бракуван вече (по-скоро отново ...)

Коментар

Да взема ли да те мина да те взема отнякъде?

Коментар

Ами може ... да се чуем утре Е все пак получих едно предложение и от дама де За протокола

Коментар

Ами звънни ми по някое време, че вече не съм сигурен кой ти е актуалния номер. И я махни тая буболечка, моля ти се, че снощи я убивах на телефона с палец.

Коментар

и аз ще мина, ако Ачо ме докара....ако не иска аз пък ще си търся кавалер :D да ме превози.

Коментар

Да направим раздели "Адам търси Ева" и "Ева търси Адам" В "Борса" естествено

Коментар

vili151279 написа:
                              и аз ще мина, ако Ачо ме докара....ако не иска аз пък ще си търся кавалер :D да ме превози.
                              Като прочетох за кавалер, та се сетих за мен!... Ако Ачо е зает или не му се общува с фиатаджии , дай знак - ще те транспортирам.
                              ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

ilkor написа:
                                Да направим раздели "Адам търси Ева" и "Ева търси Адам" В "Борса" естествено
                                Радулов! Да не ти се наложи да си търсиш Ева и Адам още един месец :P

Коментар

Working...
                                X