Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в София - част 1

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Брей, как предвидливо и аз развинтих два винта вчера Вижте колко е доволна след като ми изяде бонбона !!!
    Прикачени файлове

Коментар

vili151279 написа:
      ... Заслужиха отлежалата ракия, която седи на тавана на село...
      Дано има повечко от ракията - че те помагачите бяха много!
      Прикачени файлове
      ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Има достатъчно ракия :D

Коментар

Браво на колегите .И най-важното е,че накрая не са останали части за още едно Браво
          Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
          Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart

Коментар

dkenanova написа:
            Браво на колегите .И най-важното е,че накрая не са останали части за още едно Браво
            на кака вили е брава колега и то бих казал че е добра
            punto1.2

Коментар

Някой ще ходи ли довечера в Дон Вито - Красна поляна
              Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
              Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart

Коментар

ДА
                И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

Аз пропускам, времето е доста лошо и не ми се губи 1 час в пътни разходи.

Коментар

Малко е хладно, ама дали някой иска да ми сменни челюстите на задните спирачки, докато се разправям с едно парно?

Коментар

Аз пропускам.Нещо съм болен.Оги можеш ли да дадеш фактурата на Вили и аз да си я взема от нея.

Коментар

MartoModev написа:
                        Аз пропускам.Нещо съм болен.
                        +1, а ми се идваше

Коментар

Ааа, като чухте за работа, и се покрихте Аз пък, за разлика от вас, се преборих с парното. ТУКОсвен това смених една лампичка на заден номер на Брава.

Коментар

ogi28b написа:
                            Ааа, като чухте за работа, и се покрихте Аз пък, за разлика от вас, се преборих с парното. ТУКОсвен това смених една лампичка на заден номер на Брава.
                            така се влиза в отбора "Отлежала ракия"...а на мен ми трябва силна, може и не отлежала - за разтривка

Коментар

Да добавя - застопорихме клапата за външен/вътрешен въздух в отворено положение, защото висеше свободно, а като не е блокиран отворът откъм купето, то си върти все вътрешния въздух и това изпотява стъклата. liverpool235 - с теб разглобихме голяма част от таблото на тази кола и нищо не направихме, а проблемът бил в едном просто реле... Ама като нямахме компютър, да видим схемата в движение, така е...

Коментар

Още от начало казах РЕЛЕТО ама никой не ме чу.А не Оги ме чу и ми се скара.Реле да бе реле.

Коментар

Working...
                                X