Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в София - част 1

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

12 часа в красно село в бар Интрига. Бивш Пийпълс. Трябва да обновим и водещиа пост. Значи ще нося лепенки на фиат форум Няма да мога да ви снабдя с ключодържатели, защото свършиха Тази седмица ще взема новите.

Коментар

ogi28b написа:
      12 часа в красно село в бар Интрига. Бивш Пийпълс. Трябва да обновим и водещиа пост. Значи ще нося лепенки на фиат форум Няма да мога да ви снабдя с ключодържатели, защото свършиха Тази седмица ще взема новите.
      Аз няма да мога да дойда днес за жалост. А Оги там не се ли води Хиподрума.. а Красно Село си е след Белите Брези чак .. да не объркаш някой

Коментар

На мен там всички квартали са ми еднакви... Дано не съм подвел някой, мисля, че днес присъстваха всички от желаещите. Оборудвахме новодошлите форумци с големи и малки стикери, някои станаха от третия опит, ама пък качествено.

Коментар

колеги, съжалявам че не успях да доида,но ми се обадиха спешно да отида на работа. п.с. сега ви пиша от там
          ex.FIAT REGATA 70S 1.3 -84г. , ex.FIAT TEMPRA 1.6 i.e -94г , ex.FIAT PUNTO MK2 1.2 16V 2000г.ex.FIAT GRANDE PUNTO 1.4 16V s-jet-2007г.
          ex.Fiat Croma 1.9 8V m--jet 2007
          Fiat Croma 1.9 16V 2008г.

Коментар

пунто

ogi28b написа:
            На мен там всички квартали са ми еднакви... Дано не съм подвел някой, мисля, че днес присъстваха всички от желаещите. Оборудвахме новодошлите форумци с големи и малки стикери, някои станаха от третия опит, ама пък качествено.
            е за сметка моя си стана екстра от първия път :D
            punto1.2

Коментар

Аз освен че се фукам с новите си стикери имам вече и перфектно работещ съединител. Огромни благодарности на всички и най-вече на колегата от плевен
              Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
              Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
              Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

иииии

veselin10 написа:
                Аз освен че се фукам с новите си стикери имам вече и перфектно работещ съединител. Огромни благодарности на всички и най-вече на колегата от плевен
                ееее за сметка на което в четвартак си им обещаал по биричка ,което не е никак малко базикам се колега
                punto1.2

Коментар

Той ще си поръча голяма пица, и от там ще дойде биричката за почерпката. Всъщност за четвъртък май се очертава добра среща, дали да не си запазим маса предварително?

Коментар

Предлагам една от срещите да се направи на картинг писта.По-тежките ще отслабваме специално за събитието че да върви картинг количката :D Все пак пистата е до Дон Вито, за 30 мин може да отскочим.http://www.youtube.com/watch?v=9Ewrd...eature=related
                    Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                    Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Аз предлагам да си помислите отново за спрей за климатици. Ако се съберем достатъчно хора да купим 24 броя - цената ще бъде 5.20 лв / бр - крайна цена. Засега имам желаещи за 12 бр., сред които - Калин, Вили, Пешо, Радо-Евертъна - от форума. Ако пропускам някой - моля да ме извини и да се запише. Иначе ако няма желаещи за 24, цената за по-малко бройки е 6.50 лв/бр., не е голяма разликата, ама далаверара си е далавера. За сведение - аз печалба от това нямам.

Коментар

спрей за климатици
                        Какво е пък това чудо и има ли файда от него ? :D
                        Фиат Панда 1.2 2006година
                        Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

За голямо съжаление днес не можах да дойда...колкото и да ми се искаше...П.П. Не е заради черпенето ))))))))
                          Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                          Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                          Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

коцев написа:
                            спрей за климатици
                            Какво е пък това чудо и има ли файда от него ? :D
                            Спрей за почистване на климатик- хигиенизиращо действие ( убива бактериите които живеят мирно в нашите коли )- неутрализира лошите миризми ( всеки знае как замирисва в колата, когато пуснем климатика ) С помоща на тази дълга тръбичка впръскваме във всяко отверстие на въздуховодите. П.С. Снимката която съм дал е примерна и не е на продукта който предлага Оги но в общи линии става дума за флакон с тръбичка П.С.-2 Знам от личен опит че не е никак приятно да се чисти като си напръскаш стъклата с него и не на всички им харесва аромата който оставя спрея в колата за околу 3-4 дена.

Коментар

Вчера ходих от Ловеч до Троян и курорта в Чифлика с пуснат постоянно климатик и не съм усещал неприятна миризма . Но щом е за идеята иаз ще си купя такова нещо да пробвам и с него . :D
                              Фиат Панда 1.2 2006година
                              Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

amadeos, благодаря за снимката. Това, което аз ще купя определено не е Арексонс, по-евтино е , и вероятно по-ниско качество, но досега няколко колеги са го полззвали и резултатите са задоволителни. Събраха се достатъчно хора за да се включим в ниската цена. Все пак приемам още поръчки, колкото повече - толкова повече. Като отида, ще поговорим за условията на търговеца и евентуалните отстъпки за пазаруване с отстъпки при количества.

Коментар

Working...
                                X