12 часа в красно село в бар Интрига. Бивш Пийпълс. Трябва да обновим и водещиа пост. Значи ще нося лепенки на фиат форум Няма да мога да ви снабдя с ключодържатели, защото свършиха Тази седмица ще взема новите.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в София - част 1
Collapse
Заключена тема
X
X
-
ogi28b написа:12 часа в красно село в бар Интрига. Бивш Пийпълс. Трябва да обновим и водещиа пост. Значи ще нося лепенки на фиат форум Няма да мога да ви снабдя с ключодържатели, защото свършиха Тази седмица ще взема новите.
Коментар
-
колеги, съжалявам че не успях да доида,но ми се обадиха спешно да отида на работа. п.с. сега ви пиша от тамex.FIAT REGATA 70S 1.3 -84г. , ex.FIAT TEMPRA 1.6 i.e -94г , ex.FIAT PUNTO MK2 1.2 16V 2000г.ex.FIAT GRANDE PUNTO 1.4 16V s-jet-2007г.
ex.Fiat Croma 1.9 8V m--jet 2007
Fiat Croma 1.9 16V 2008г.
Коментар
-
пунто
ogi28b написа:На мен там всички квартали са ми еднакви... Дано не съм подвел някой, мисля, че днес присъстваха всички от желаещите. Оборудвахме новодошлите форумци с големи и малки стикери, някои станаха от третия опит, ама пък качествено.punto1.2
Коментар
-
Предлагам една от срещите да се направи на картинг писта.По-тежките ще отслабваме специално за събитието че да върви картинг количката :D Все пак пистата е до Дон Вито, за 30 мин може да отскочим.http://www.youtube.com/watch?v=9Ewrd...eature=relatedСега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Аз предлагам да си помислите отново за спрей за климатици. Ако се съберем достатъчно хора да купим 24 броя - цената ще бъде 5.20 лв / бр - крайна цена. Засега имам желаещи за 12 бр., сред които - Калин, Вили, Пешо, Радо-Евертъна - от форума. Ако пропускам някой - моля да ме извини и да се запише. Иначе ако няма желаещи за 24, цената за по-малко бройки е 6.50 лв/бр., не е голяма разликата, ама далаверара си е далавера. За сведение - аз печалба от това нямам.
Коментар
-
коцев написа:спрей за климатици
Коментар
-
amadeos, благодаря за снимката. Това, което аз ще купя определено не е Арексонс, по-евтино е , и вероятно по-ниско качество, но досега няколко колеги са го полззвали и резултатите са задоволителни. Събраха се достатъчно хора за да се включим в ниската цена. Все пак приемам още поръчки, колкото повече - толкова повече. Като отида, ще поговорим за условията на търговеца и евентуалните отстъпки за пазаруване с отстъпки при количества.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар