Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в София - част 1

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

asen doychev написа:
    колега погледни първия пост на темата и заповядай
    това се намира мисля ,че е в един парк и цар борис минава от там ,както и трамваи 5 мисля ...или може би се баркам
    punto1.2

Коментар

palamuda84 написа:
      това се намира мисля, че е в един парк и цар борис минава от там ,както и трамваи 5 мисля ...или може би се бъркам
      Точно там е, не бъркаш. До самия парк има паркинг от там продължаваш надолу към "Billa" и хотел "Форум" успоредно на локалното платно и ще видиш колите .
      Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
      Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
      Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
      Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"

https://www.fiat-uno.org/

Коментар

Довечера нали няма да има отсъстващи от редовните

Коментар

Ами ще видим, сега ще информирам Мартин Модев, че срещата ще се състои, защото той изпитваше съмнения преди около 50 минути. Ще запазя в тайна марката и модела на автомобила, с който той ще дойде, но ако видите стикерите с които е налепено това Поло...

Коментар

Ми качваме се на фиатките и возене из София и около нея ? Преди това е добре да изберем маршрут по който да се кара и като стигнем изчакваме и някой от останалите ако е изтървал колоната ... SmileТва ще е ебати атракцията неква група примерно от 30 фиатаджии летиме като неква атракция, който има музика на едно радио с другите и неква пълната лудница, жалко, че днеска продадох пайнера де :Д
            Ако има нещо което отличава тунинг маниака от обикновенния човек, то това е желанието му да сътвори нещо съваршенно.!

Коментар

Ах, кога ще има среща вечер нещо ала бала

Страшно много ми се иска да се сабереме само фиат маниаци.. ама по тъмно - така е най-свежо
              Ако има нещо което отличава тунинг маниака от обикновенния човек, то това е желанието му да сътвори нещо съваршенно.!

Коментар

маниаци

ами колеги ако искате можем тази вечер да се съберем на бояна на омв кам 20:00 и можем да направим шоу ,но само ако се саберем повече хора иначе за двама, трима според мен няма смисал !!!ТАКА ЧЕ АЗ САМ НАВИТ САМО МИ КАЖЕТЕ И САМ ТАМ ,АКО ЛИ УТРЕ СЛЕД 12:00 НА ТОЛЕДОТО !!!ТОВА Е ОТ МЕН МАНИАЦИ !!!
                punto1.2

Коментар

Aз мога да мина към 21:30 към Бояна
                  И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

Аз вчера бях на раота иначе щях да мина 1000%...

Коментар

Jekoviq написа:
                      Аз вчера бях на раота иначе щях да мина 1000%...
                      To имаше 2 коли и половина.

Коментар

Аз бях на Бояна снощи до 10:30 дойде само един колега с браво ЕН ... и това беше от фиат форума
                        Fiat Punto GT

Коментар

Днес ще се виждаме ли?

Коментар

Е, задаваш отговори...

Коментар

Всички ли ще ходите днес в студентски град .. ако ходите , кажете каде точно се пада че нещо него схващам на картата .. някое заведение ... нещо по така има ли до мястото което се събирате да дойда и аз
                              Fiat Punto GT

Коментар

Днес няма среща в Студентски Град, по принцип.

Коментар

Working...
                                X