Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в София - част 1

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Уеко петепе с еуементи на майтап:
    Прикачени файлове

Коментар

Ко е танало бе.Вие па ще вземете да се претрепете бе.Ами ако там имаше майка с дете?цъ,цъ.цъ
      И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

Е каква е тая майка, която води детето на пистата за блъскащи колички? Марто, онова, за което ти звъннах - не е така. Грешна първоначална информация.В неделя ще правим ли среща, и ако да - пак ли там? Да помислим ли за друго място, вече все повече негативни мнения чувам за мястото ни...

Коментар

Тесно та Тесно

Отърва се колежката то там и преди беше счупено и не можеше да се разбере старо/ново щото е напукано вечеАма хубаво че не е дала на зад по силно да ми смачка № .Той Пешо и без това казва по някоя /хубава /дума за тези където спират точно пред входа на заведението .
          КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
          Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
          http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

ogi28b написа:
            Е каква е тая майка, която води детето на пистата за блъскащи колички? Да помислим ли за друго място, вече все повече негативни мнения чувам за мястото ни...
            Ама нещо за нас или за кафето?Аз нямам нищо против.

Коментар

Оги, къде ги правиш тия снимки? Как паркират тези хора само :D

Коментар

Койте ме е забравил да се сети за мен .. Разгледах малко архивните снимки и какви промени са настъпили с някой от нас не е истина .. Колко време мина? Само една снимка ще ви постна:И да поясня ... този закръгленичкия в дясно е Илко .. За повече информация как в постигнал тази промяна в килограмите може да се обръщате към него. Услугата е платена!!! Кой разбрал разбрал Надявам се скоро да се видим в "Неделя с..."

Коментар

Чш, ало! Нещо май се закачаш с администрацията, а? За хубаво или за лошо, никой не е вечен... Важното е, че има движение! Едни отслабват, други заякват... Yellow_Flash_Colorz_PDT_08
                  ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Дадох му аз едно неофициално предупреждение Яд го е че не успя да се запознае

Коментар

Оооо тука някакви опити за властолюбие ли усещам. Пешо ти да не се засегна от снимката гледам още коса си имал хахахахах. Нали знаете манията за власт до къде води, или да ви припомня

Коментар

Власт? Ще ме умориш от смях! Я вместо да се правиш на археолог, надигни си Д-то и ела на сбирка.
                        ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Обещавам да е скоро ... Някой ако има рд нещо да има пиене на авантичка хахахаха (кой разбрал.. разбрал)

Коментар

:D Утре ще има ли хора за кафе/бира?

Коментар

екстра си е мястотоима място за колиима къде да се седнечух че цените са надули, ама за едно кафе с кола не мисля че е проблем
                              2015 Renault Megane Expression GT
                              2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                              Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

curko написа:
                                :D Утре ще има ли хора за кафе/бира?
                                Епа да има викам

Коментар

Working...
                                X