Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в София - част 1

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Утре ще се пие ли кафе? МОЛЯ! Не оставяйте коли, с надписи къде сте, ако наистина не сте там!

Коментар

Ако стана, ще дойда, но наистина при положение, че си лягам в 6, шанса да стане между 0 и 1 % :D Така, че да пиете кафе и за мен, и Калин ако чете да ми се обади да му дам нещото, което не знам дали е то .... хъ :D Та забравих ... а наздраве преди да легна :D
      Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Иляне,ако продължаваш така не знам до къде ще стигнеш?Колко Фиати изпи по тия кръчми?
        И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

Срещаджии ще идвате ли днес Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 .
          00' Bravo 105 JTD

Коментар

MartoModev написа:
            Иляне,ако продължаваш така не знам до къде ще стигнеш?Колко Фиати изпи по тия кръчми?
            Ама не мога да разбера - защо пак намесваш алкохола ... виж ... прибрал съм се ... прочел съм си форума ... писал съм без правописни грешки ... според мене съм си за награда, а ти ме хулиш :D Отчетете се поне де ... имаше ли среща, а у
            Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Е как.Бяхме на линия както винаги.Гледахме си колите,чакахме и кака Вили щото каза,че ще дойде.Ама си останахме само с гледането и чакането КАКО ВИЛИ ЗАЩО НЕ ДОЙДЕ?НИЕ ТЕ ЧАКАХМЕ

Коментар

:D, аз бях в четвъртък на срещата!!! Не можах да стана и затова не дойдох, много е рано срещата в неделя май не трябва да лягам за да успея да дойда.

Коментар

Ми май и в четвъртък не си била?

Коментар

:D Бях.

Коментар

Да, ама който много спи - кара със скъсани чистачки! Ако беше дошла, можеше да премерим едни 61+45 см как стоят на Бравата.
                      ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

:D другата седмица ще дойда, а чистачките както го дават да вали още утре трябва да ги сменя.

Коментар

За жалост не можах да намина да ви видя... Събота вечерта заминах извън софия и в неделя чак в 17:30 бях отново тук...

Коментар

Ще има ли някой в четвъртък? Отпускар съм та може да мина стига да има някой Yellow_Flash_Colorz_PDT_37

Коментар

Утре ще има ли среща, колеги?

Коментар

Да, ще има, там сме, сядайте на масата под телевизора, където има контакт за ток, че с моя невероятен компютър и животът на батерията му - всичко е божа работа, а ще ми трябва.

Коментар

Working...
                                X