Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в София - част 1

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

При добро стечение на обстоятелствата и сем. fihi ще се появи в механата.
    Manowar - Татко
    Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
    Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
    Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
    Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Junkey написа:
      И аз съм там, ще помоля Оги да ме докара, защото съм малко без кола .
      Ще трябва да минеш да ме вземеш, колкото и странно да изглежда! Мини ме вземи към 18-45

Коментар

Мога и да взема да те мина .
        Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW

Коментар

Ти мини ме вземи, пък аз ще взема да те мина. Като се замислих, най-точното е - мини да те взема.

Коментар

Добре дошли са всички...http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...74#754374ПС: Оги ти хубаво ме каниш ама нали знаеш че тая тема не я чета... Ако не ме бяхте заинтригували вчера на срещата нямаше и да я отворя за да видя поста...(поласкан съм от жеста) :П

Коментар

Kotseto написа:
              Добре дошли са всички...http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...74#754374ПС: Оги ти хубаво ме каниш ама нали знаеш че тая тема не я чета... Ако не ме бяхте заинтригували вчера на срещата нямаше и да я отворя за да видя поста...(поласкан съм от жеста) :П
              Както каза Коцето всички да се чустват поканени на срещата утре 29.09 - Сряда от 18:30ч. (обръщалото на автобуси 94,280 до НСА) на срещата в Студентски град.http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...оздрави
              Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
              Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

Колеги, с голямо възущение се налага да ви съобщя, че сред нас има хора, които умишлено, или неволно не заплащат напълно сметките си в заведенията Това налага оставащите накрая да дават допълнително пари и за тях. Предвид това, че вече ми се случва за трети път, и то точно на тази среща, която правим веднъж месечно, заявявам, че следващият път ще поискам да си плащам на момента това което консумирам, за да не плащам чужди сметки. Едва ли на някой му е приятно да чете това, но на мен не ми беше приятно при лична сметка от 14.60 да плащам 18, а в края да не достигат повече от 10 лева. За да избегнем и надписването, както се случи например в Китен, когато някой беше изпил 10 големи джина Бийфийтър, и никкой не знаеше кой, и кога, но ги платихме, моля всички да си плащат в момента на поръчката. Неприятно е да се гледаме накриво заради пари, още по-неприятно е, когато е заради малко пари ! Надявам се всеки да си припомни какво точно си хапна и пийна, да го сметне още веднъж, и ако е допуснал грешка - да поднесе извиненията си! Съжалявам ако някой се чувства обиден, но само поднасям фактите, и на мен не ми беше приятно снощи накрая.
                Прикачени файлове

Коментар

Я бързо,строй се преброй се!Утре с кой ще се пие бира в Дон Вито??? :D
                  Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
                  Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!

Коментар

_жоро_ написа:
                    Я бързо,строй се преброй се!Утре с кой ще се пие бира в Дон Вито??? :D
                    аз съм там към 19.30/ч.
                    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                    Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Ако си взема навреме автомобила, може и аз да мина.
                      ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Колеги,вързах ви тенеке ама ми слагат щрангове и чак сега приключиха.Другата седмица сме на линия :D
                        Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
                        Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!

Коментар

_жоро_ написа:
                          Колеги,вързах ви тенеке
                          разбрахме
                          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                          Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Колеги, утре сем.fihi ще присъства на срещата! Да го имат предвид хората, на които СМЕ приятни! Оги, ще идваш ли? Че имаш да вършиш една работа, да взимаш едни пари и да приемаш едни извинения!
                            "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                            Ванга

Коментар

Който иска да си намери място на паркинга, да идва навреме. Че някакви с Nuova Bravo щели да го напълнят. (Ха! Как е Браво в множествено число? Може би Бравос? :D)
                              ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

И аз ще дойда.....
                                http://nikolovf1.snimka.bg/sports/pi...53767.11094339

Коментар

Working...
                                X