За колко парчета? Ние обикновено кацаме първи.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в София - част 1
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Пускам списък за записване за срещата утре : 1.Сем.Фихи - 2бр.2. kosta - 2бр. ( но не е сигурно)3. Жоро ( ще пие бира, има го написано черно на бяло)4. Кики (информацията не е потвърдена)5. Калин (ако му се обадим) 6. Ичкин (евентуално) ......"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Е ка па никой не звънна да ме подсети бе мискини такиваMULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
Irka_fihi написа:Пускам списък за записване за срещата утре : 1.Сем.Фихи - 2бр.2. kosta - 2бр. ( но не е сигурно)3. Жоро ( ще пие бира, има го написано черно на бяло)4. Кики (информацията не е потвърдена)5. Калин (ако му се обадим) 6. Ичкин (евентуално) ......Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
Pecho написа:Намислил съм и аз да мина. Още повече, че имам повод да почерпя. Yellow_Flash_Colorz_PDT_19"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Към колко часа?Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!
Коментар
-
Irka_fihi написа:Ми...19ч. а, колеги? Добре ли е?Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!
Коментар
-
Irka_fihi написа:...Много смело и безотговорно го заявяваш...вашите знаят ли какви ги вършиш? ...и да знаеш, че бонбони не пием! Вземи си повечко парички, че някои хора имат по-големи възможности от други!ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар