Довечера 19.00ч. на паркинга на зала Универсиада, вечеря с приятели .
И аз ще дойда да
Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
Трезвен ТУК не пиша!
Un Italiano Vero
Най-вероятно... :D , айде аз ще се прежаля да ударя едно бяло винце!
ох горката тя ! ще се прежаля да те почерпя тогаз !
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Колеги, само да ви замолА да си вземете повечко връхни дрешки, щото ще сядаме отвън! Ще сме с децата, тъй че......а пък и това май ще ни е последната среща за сезона и ще трябва да ни изпратите подобаващо! П.П. Бат’ Калине, ние ще ти врътнем една...шайба! Бъди рахат!
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Колеги, само да ви замолА да си вземете повечко връхни дрешки, щото ще сядаме отвън! Ще сме с децата, тъй че......а пък и това май ще ни е последната среща за сезона и ще трябва да ни изпратите подобаващо! П.П. Бат’ Калине, ние ще ти врътнем една...шайба! Бъди рахат!
Теб, лично ще те изпратя на драго сърце ! П.С. то за летния сезон на всички ще ние за последно, ама пък почва есения !
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
...а пък и редно е някак си да ме почерпиш, не си удържах комисионна за квартирата в Несебър! Бат’ Калине, само пиши към колко да ти врътнем...шайбата и немаш грижи!
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар