Ами значи ние ще бъдем там, колега kiselo, айде накани да се дойдеш най-после! 0887/ 56 12 55 - Иван (fihi) 0887/ 53 18 04 - Ирка ( Irka_fihi). :D
за съжаление не зависи от мен...ако стане самолета обаче ще долетя а иначе съм се наканил на срещите във Варна ходех едно време...въпрос на шанс...
Казвай на майстора да си размърда задника или с каквото там работи и да е готов докъм 20.00ч.Ще те чака една мома...
казах му аз ама...за съжаление стана една...взех фуфу от сервиза който е в ст.град и стигнах едва до СУ та се наложи да се връщам...сега имам толкова щети че се моля просто скоро всичко да приключи...
Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
А да запитам съвсем плахо...... Изобщо съществуват ли тези срещи в София? Неделя е близко, а още се триумя дали да си покажа цялата прелест пред непознати? п.с. Стойчо ще го скрия, за да не бъде прелъстен и похитен! Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
Не спорете с идиоти! Те най-напред те завличат до нивото си, след което побеждават благодарение на опита си.
А да запитам съвсем плахо...... Изобщо съществуват ли тези срещи в София? Неделя е близко, а още се триумя дали да си покажа цялата прелест пред непознати? п.с. Стойчо ще го скрия, за да не бъде прелъстен и похитен! Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
Е как да няма. Особено тази в неделя без разбирания и покани се събираме. Вярно, че пропуснах последните 2 срещи, но и това се случва. Заповядай и няма да сбъркаш.
Е нЕма как, станал е още в 4:00am, да замеси тестото. Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Сигурно вече е втасало, даже си го представям, как зарежда машината с олио. п.п. И аз ще дойда. Дано колегата с купето по-горе, мине.
Коментар