Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в София - част 1

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

айде да направим една среща довечера на бояна..има ли навити да си полафим и да се посмеем... :P

Коментар

Ми...ние вече имаме планове. Пак форумски.
      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
      Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
        Ми...па да ти кажа, събрахме се и беше много весело. Сега се прибираме! :D
        Ами следващия път пишете по отрано, защото понякога не е много лесно да минеш София в час-пик, и да се окаже че няма никой.

Коментар

Аз изобщо нямах намерение да пиша, ама нещо ме прещрака в последния момент. Честно казано, не вярвах, че някой ще дойде, мислех, че ще пием с Фихи по бира и ще се приберем...
          "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
          Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
            Аз изобщо нямах намерение да пиша, ама нещо ме прещрака в последния момент. Честно казано, не вярвах, че някой ще дойде, мислех, че ще пием с Фихи по бира и ще се приберем...
            ама дойдохме!
            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
            Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Ето няколко снимки от преди малко.Ако някой се сети да качи и другите?
              И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

Ай не мрънкай ... Приятна среща стана ... Много здраве на Майненци
                Прикачени файлове
                Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Супер срещичка сте си спретнали!Гледам и гости от Пловдив сте имали.Идеално.
                  FIAT BRAVO 1.6
                  FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                  LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Благодарности на колегите Оги и Даниел Спасов за стикерите и специално на колегата fihi за експресната доставка на фланелките :D

Коментар

единия от присъстващите на неделната среща (той си знае кой е) да кара малко по разумно по бул. България !
                      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                      Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Колеги, къде точно и в колко ч. се провеждат срещите, че да не търся из темата?

Коментар

kiler_4o написа:
                          Пълен списък с регулярните срещи на Фиат Форум България
                          Manowar - Татко
                          Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                          Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                          Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                          Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

fihi написа:
                            kiler_4o написа:
                            ... в допълнение - във водещия пост на тази тема има подробно описание с карта и координати на неделната, а и на други срещи.

Коментар

ogi28b написа:
                              fihi написа:
                              kiler_4o написа:
                              ... в допълнение - във водещия пост на тази тема има подробно описание с карта и координати на неделната, а и на други срещи.
                              оу, моя грешка...а иначе за първия пост - не знаех дали е последна обновена информация, понеже може да е направено някое доуточнение в движение и да не е отразено там тази неделя, ако съм в София, ще мина през Пунто срещата Ако мога и на другите ще попрескоча

Коментар

Ами ще взема да редактирам първия пост с актуална информация, че има 1-2 промени за но май не са отразени.В тоя ред на мисли - има ли желаещи да пием по бира, и да хапнем по картофки в понеделник, при Вълко ? Надявам се традиционната бригада да е на линия.

Коментар

Working...
                                X