Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в София - част 1

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

хм ще откривате сезона на езерото

Коментар

piftho написа:
      Добре, че някой написа, че Няма да има среща в неделя Иначе аз тая на Пипълс я уважих...... нищо, че бях сам!
      Съжалявам че така се е получило, но за мен да кажа, защо не писах нищо - не мога от името на други да кажа че няма да има среща, все пак някой може да отиде, както теб. А и сега беше тунинг-шоуто, част от редовните посетители бяхме там и се грижихме за представянето на форума. По принцип при такива събития обикновено който ходи на срещата а не на събитието - пита, за да не се получават такива недоразумения. Ти защо не дойде на тунинга?Утре на езерото - съгласен! Там сме. Времето ще бъде преобладаващо.

Коментар

ogi28b написа:
        piftho написа:
        Добре, че някой написа, че Няма да има среща в неделя Иначе аз тая на Пипълс я уважих...... нищо, че бях сам!
        Съжалявам че така се е получило, но за мен да кажа, защо не писах нищо - не мога от името на други да кажа че няма да има среща, все пак някой може да отиде, както теб. А и сега беше тунинг-шоуто, част от редовните посетители бяхме там и се грижихме за представянето на форума. По принцип при такива събития обикновено който ходи на срещата а не на събитието - пита, за да не се получават такива недоразумения. Ти защо не дойде на тунинга?Утре на езерото - съгласен! Там сме. Времето ще бъде преобладаващо.
        Ами въпроса беше в парите Подозирах все пак, че може и да има хора. Исках да дойда на тунинга да подкрепям и аз ама без парички бях точно за скамейката на резервните тия дни, затова и така се получи. Съжалявам и аз, защото се побърках от скука, стана ми гадно заради шоуто честно казано. Много ми се ходеше. Нищо, надявам се сега през лятото да не е единственото разбира се и ще се постарая да съм не просто от агитката, а кретена където ще е най - отпред П.с.: Утре времето няма да просто преобладаващо, а ще вали и то сериозно! - Цялата седмица.
        Skoda AMfabia 1.2 12v
        exBrava 1.8 16V ELX + Анти Гравитационно Устройство (АГУ)

Коментар

Аз още не знам ние дали ще дойдем, но наистина за утре дават да вали дъжд. Аз предлагам Викторията. Ако е хубаво времето предполагам, че и там ще има маси навън :D

Коментар

Аз предлагам тая Виктория ГЕНЕРАЛНО да я сменим. Не ми харесва как готвят, бирата май беше с ограничен избор, винаги ни обслужва един намръщен господин, понякога няма и места...Аз току-що разбрах че утре няма да мога да дойда, независимо къде ще е срещата. Ще работя вкъщи в банята си.

Коментар

Последно Дружба езерото ли остана .
              Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW

Коментар

Ще правим ли среща тази неделя в Пипълс?
                ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Има ли причина да не правите? Тази неделя можем да се реваншираме на колегата piftho за това, че миналата неделя ни нямаше, като го оставим да ни почерпи по кафе. По същество - ще мина да взема.

Коментар

Там съм. Ще уважа отново срещата на Пипълс!
                    Skoda AMfabia 1.2 12v

Коментар

Абе ша фана и аз да дода на пеоплес.
                      Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
                      Трезвен ТУК не пиша!
                      Un Italiano Vero

Коментар

Страшно съм признателен на колегата Оги!Благодаря ти сърдечно за подаръка колонки на днешната среща:D Инсталирани са, свирят повече от чудесно, като се има предвид моите какви бяха - сега се удивявам на звука който идва изодзадзе, даже ми се иска да се возя повече отколкото да карам .......... Просто звука е: О-о-о-биецБлагодаря ъгеин Оги
                        Skoda AMfabia 1.2 12v

Коментар

Пица в Четвъртък вечер ?
                          ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
                          // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

piftho написа:
                            Страшно съм признателен на колегата Оги!Благодаря ти сърдечно за подаръка колонки на днешната среща:D Инсталирани са, свирят повече от чудесно, като се има предвид моите какви бяха - сега се удивявам на звука който идва изодзадзе, даже ми се иска да се возя повече отколкото да карам .......... Просто звука е: О-о-о-биецБлагодаря ъгеин Оги
                            Ама ти сериозно ли го мислиш това?!? Я си купи херц DCX 130, и тогава кой знае какво ще кажеш.... (Катъо имаш предвид че и те не са кой знае какво...)На пица в четвъртък няма да мога да дойда. Надявам се другия четвъртък да се поправя.

Коментар

ogi28b написа:
                              piftho написа:
                              Ама ти сериозно ли го мислиш това?!? Я си купи херц DCX 130, и тогава кой знае какво ще кажеш.... (Катъо имаш предвид че и те не са кой знае какво...)На пица в четвъртък няма да мога да дойда. Надявам се другия четвъртък да се поправя.
                              Аз много добре знам как звучи Херц, но и много добре знам, че и пари трябват за него.Мисля го това за тонколоните. Нека се видим в неделята и ще ти покажа тези които бях сложил временно и ще си промениш мнението дали го мисля или не
                              Skoda AMfabia 1.2 12v

Коментар

За по-късно съм запланувал едно ходене до "ОМВ Бояна", че съм се разбрал с някои колеги от форума да се видим там, а ако някой друг от форума реши да дойде, няма да го върнем .Утре пък мисля да се появя и към "Пипълс", вероятно ще позакъснея малко както винаги , но със сигурност ще съм там
                                Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
                                Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
                                Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
                                Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"

https://www.fiat-uno.org/

Коментар

Working...
                                X