Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в София - част 1

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

И аз ще се явя с мояето Фифи (Фиат Брава) с ускорител на елементарни частици (АГУ)
    Skoda AMfabia 1.2 12v
    exBrava 1.8 16V ELX + Анти Гравитационно Устройство (АГУ)

Коментар

Pecho написа:
      jaffara написа:
      Някой може ли да ми каже къде и кога ще се проведе скоро среща, да дойда с моята нафтова печка (стило) и да направя едно сравнение с някоя друга като за вибрации от двигателя, обороти и т.н. ...
      Мисля да се явя на неделната среща при Пипълс. Със Стилото, разбира се.
      много исках да дойда, но.... за мен беше извънреден работен ден...

Коментар

jaffara написа:
        ...много исках да дойда, но.... за мен беше извънреден работен ден...
        Здраве да е! :D Ще има и други срещи.
        ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Надявам се утре времето да не ви изплаши и да дойдете да се видим! Имам да се фукам с боядисаната броня и капак!
          EX FIAT BRAVO 1.8 GT 97' - първата любов
          http://www.youtube.com/watch?v=Fza5pPlBOoo

Коментар

ZinG написа:
            Надявам се утре времето да не ви изплаши и да дойдете да се видим! Имам да се фукам с боядисаната броня и капак!
            ... с четка и темперни боички
            Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Ichkin написа:
              ZinG написа:
              ... с четка и темперни боички
              хахахахахахаха

Коментар

Аз ще отсъствам днес Фифи рече "бау", педала на съединителя падна, уж я закрепихме с един колега, ама не издяна на връщане..... дърпаха ме до Надежда и сега не знам дали ще мина само с Жило или онова безумие съединител Да пиете едно кафе и за мене, а ми се идваше да видя и аз новата боя
                Skoda AMfabia 1.2 12v
                exBrava 1.8 16V ELX + Анти Гравитационно Устройство (АГУ)

Коментар

Някой ще ходи ли довечера в Дон Вито?
                  Ex Fiat 126P
                  Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                  Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                  Alfa Romeo 147 1.6 TS
                  Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Аз ще ходя. Чувам, че и други се канели.

Коментар

Потвърждавам!

Коментар

Аз пак пропускам ... вчера бях почти сигурен че ще дойда но за довечера пак ми излезнаха задачи. Трябва да завърша един проект до петък и трудно ще спазя срока.

Коментар

Добавих карта и GPS координати и на Дон Вито в първия пост на темата. Надавям се да намалеят въпросите "Ама кога се събирате?", "Ама къде е тоя Пипълс".

Коментар

Е па аз съм шоп от няколко дни и утре на 24 май съм пак софиянец. Дали ще има днеска или утре някакво свиждане ? :D
                            Фиат Панда 1.2 2006година
                            Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

коцев написа:
                              Е па аз съм шоп от няколко дни и утре на 24 май съм пак софиянец. Дали ще има днеска или утре някакво свиждане ? :D
                              и аз съм шоп, ама само от обща култура, и за да ти вдъхна малка надежда, ще ти кажа, че днес май има среща от 12/ч. ама нито съм сигурен, нито знам къде е !
                              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                              Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Я направо да ви пОтвърда... днес в 12:00 часа си е редовната среща на Peoples. Колегата piftho ако види това, да знае че ще получи подарък - комплект говорители, марка Тъндър, модел "Мани-бегай!", мощност "нема и толко". Мога да подаря на някой също носач за Браво, десен, с разбит шарнир, както и стикери на Фиат Форум България, тип "малки", форм-фактор "кръгли 6 см", за външно залепване (подходящи за колело, хладилник, челно стъкло на ФВ и др.)

Коментар

Working...
                                X