Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в София - част 1

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хм, и аз си мислех за малко по-късен час (примерно към 14 ч.) - все пак е празник, обяд, храносмилане, едно, друго...
    ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Христос Воскресе.Нямам нищо против аз лично, но поне да утвърдим за по сигурно. Аз съм ЗА за 14 ч. Хем ще си подремна по - хубаво И в крайна сметка никой нищо не казва....
      Skoda AMfabia 1.2 12v
      exBrava 1.8 16V ELX + Анти Гравитационно Устройство (АГУ)

Коментар

Днес, 19:30, в Дон Вито в Красна Поляна е запазена маса за "ФИАТ Форум България". Масата пред витрината с тортичките.

Коментар

Ще дойда, ама вероятно ще е към 20 ч.
          ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

И аз към 20 часа ше дода,ама с тез тортички жената ш съ побърка цела вечер
            Bravo 1.2 16v
            Lancia Dedra 1.8 16v
            Suzuki GSXR250R

Коментар

Ние сме щели да наминем по някое време, ама трябва да драсна по-рано от репетиции. Иначе тая история с тортичките...ще станем две, дет ще откачаме.
              "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
              Ванга

Коментар

Ами да намина и аз да хапна една пастичка Само едно уточнение. Към пицарията мога ли да вляза откъм Никола Мушанов или трябва да мина по Добротич? Аз ще дойда от Никола Мушанов.
                Take it easy, make it happen
                Stilo 1.9 JTD

Коментар

Май няма по-лесен начин от това да влезеш през кръстовището на Вардар и Възкресение, по улица К. Фичето, и по нея на първото кръстовище - вдясно, и само направо почти до края и.

Коментар

Обърках се тотално мамка му. Тръгнах и изпуснах Добротич и после а да завия по К.Фичето и ай едни ченгета ми изпречиха пътя и подминах...пфу, другия път!
                    Take it easy, make it happen
                    Stilo 1.9 JTD

Коментар

Егати оправданието ... Аз имам оправдание ... Радо ми прави картера и се прибрахме чак в 11 ... не сколасах ...
                      Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Ichkin написа:
                        Егати оправданието ... Аз имам оправдание ... Радо ми прави картера и се прибрахме чак в 11 ... не сколасах ...
                        Надявам се да сте свършили работа по колата, това е по-важно от срещата! Иначе се получи чудесна среща, обсъдихме интересни неща.

Коментар

Като непример?Сигурно за това което те бях помолил да ми провериш?
                          И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

утре ще има ли някои на срещата или всичко е на долна баня.аз пропускам шоуто съединителя ме напусна днес ми го сменят
                            Фиат Пунто 1.2 8в 60 кончета

Коментар

Каня се да намина утре.
                              Фиат Типо 1.4 2017г.

Коментар

Да взема и аз тогава да мина. Поне да сме си комплект Освен това един човек изяви желание да закачи мойто Фифи на Компютър Страшно съм дефектен ...... много помня
                                Skoda AMfabia 1.2 12v
                                exBrava 1.8 16V ELX + Анти Гравитационно Устройство (АГУ)

Коментар

Working...
                                X