Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в София - част 1

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Е докато го чакате, сменете ги сама: лягате под колата, бъркате отдолу нагоре в задната броня, напипвате буксата на лампичките, развъртате лекичко, вадите нагоре, останалото е лесно Докато чакате някойда ви подаде новите лампички, може за тренинг да смените задните амортисьори , примерно.

Коментар

Това е интересна интерпретация от крушките та чак на амортисьори - не е лоша идея. Май - май и моите крушки нещо са избягали )) Та с колежката да направим партия - по една студена, изпотена, лекичко и бавно стичаща се капчица по външната страна на бутилката, с мъъъънички сладички мехурчета от вътрешната страна Биричка на някой така добър колега.......... Пък знае ли човек докъде ще отидат нещата Може пък да се отвори деня Леле колко нагъл станах, не стига, че искам стикер, сега крушките да си сменя, ами по-нататък .............. не ми се мисли ............. Но съм сигурен, че ще се намери колега който да му се намира изостанала малка лепенка, на този иначе толкова цветущ форум, за един така тъжен колега, който се опитва да покаже все повече и повече, че е Горд Член на ФФБ Ужас - то си стана като тия където мият стъклата по светофарите - Аааааааайде бате, К’во са 1 - 2 лева .......... виж сега как светна стъклото - "Кристал" направо................ М******* им .............Поздрави и Да, имам сериозното намерение да Ви досаждам отново с присъствието си колеги.Лека, мека и доходна.........
      Skoda AMfabia 1.2 12v
      exBrava 1.8 16V ELX + Анти Гравитационно Устройство (АГУ)

Коментар

Ще идвате ли днес за по кафенце?
        И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

и аз искам ще ми е за първи път.дано ме приемете аз съм има няма от 2 и кусур години в форума.а не познавам никои
          Фиат Пунто 1.2 8в 60 кончета

Коментар

Аз идвам, тъкмо се събудих и се оправям и отлитам към кафето
            Skoda AMfabia 1.2 12v

Коментар

piftho написа:
              Аз идвам, тъкмо се събудих и се оправям и отлитам към кафето
              Колега гледам че сме комший,и аз съм от Надежда а и скоро се задомих с Брава.Къде точно се събирате в Неделя-на мястото от първият пост ли?
              FIAT BRAVA 1.9JTD 1999

Коментар

bboyd написа:
                и аз искам ще ми е за първи път.дано ме приемете аз съм има няма от 2 и кусур години в форума.а не познавам никои
                И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

Обличам се и идвааам!!!!!!!
                  EX FIAT BRAVO 1.8 GT 97' - първата любов
                  http://www.youtube.com/watch?v=Fza5pPlBOoo

Коментар

Я да ви кажа за утре... В 19:00 часа, в ресторант-пицария Виктория, до зала Универсиада, ще хапнем по пица, и ще пием по бира.Напоследък доста хора заявиха присъствие в неофициални разговори, така че който отиде първи, нека седне на маса, която е с потенциал да поеме над 10 човека, да не казвам и по-големи числа...Обявявам че ако някога, по непредвидени обстоятелства няма никой в пица Виктория, но на паркинга отпред има форумски коли - то най-вероятното място, на което сме отишли, е китайският ресторант в съседство на пицарията, като най-близко заведение. Така се получи предпоследния път....

Коментар

ogi28b написа:
                      Я да ви кажа за утре... В 19:00 часа, в ресторант-пицария Виктория, до зала Универсиада, ще хапнем по пица, и ще пием по бира.Напоследък доста хора заявиха присъствие в неофициални разговори, така че който отиде първи, нека седне на маса, която е с потенциал да поеме над 10 човека, да не казвам и по-големи числа...
                      Аз обещах, обаче се оказа че не съм в София тогава. Сега съм в Бургас и ще се припирам чак във Вторник, така че отпадам. Всесло изкарване
                      Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Довечера и аз се включвам във вечерята .
                        Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW

Коментар

Абе я да питам, че така и не разбрах. Като си правим снимки на срещите, къде да ги търся тези снимки след това )))Не че съм бил само на 2 ама ми е интересно, току виж пък се позная някъде......
                          Skoda AMfabia 1.2 12v

Коментар

ogi28b написа:
                            Я да ви кажа за утре... В 19:00 часа, в ресторант-пицария Виктория, до зала Универсиада, ще хапнем по пица, и ще пием по бира.Напоследък доста хора заявиха присъствие в неофициални разговори, така че който отиде първи, нека седне на маса, която е с потенциал да поеме над 10 човека, да не казвам и по-големи числа...Обявявам че ако някога, по непредвидени обстоятелства няма никой в пица Виктория, но на паркинга отпред има форумски коли - то най-вероятното място, на което сме отишли, е китайският ресторант в съседство на пицарията, като най-близко заведение. Така се получи предпоследния път....
                            +1 местенце ако е възможно
                            Fiat Bravo 1.8 16V
                            Fiat Bravo II 1.9 Multijet

Коментар

piftho написа:
                              Абе я да питам, че така и не разбрах. Като си правим снимки на срещите, къде да ги търся тези снимки след това )))Не че съм бил само на 2 ама ми е интересно, току виж пък се позная някъде......
                              Ами по принцип такива единични снимки - обикновено ги качваме в тази тема, а снимки от по-големи събития можеш да намериш в Галерията на форума, линк към която има на Сайта на форума.Ето една единична снимка, на която 3-ма негри се замерят с въглища: (снимката е автентична, в смисъл - снимка е, и наистина има негри на нея, но не се усмихват, и не се замерят с въглища, а просто са легнали върху тях)
                              Прикачени файлове

Коментар

ogi28b написа:
                                piftho написа:
                                Ами по принцип такива единични снимки - обикновено ги качваме в тази тема, а снимки от по-големи събития можеш да намериш в Галерията на форума, линк към която има на Сайта на форума.Ето една единична снимка, на която 3-ма негри се замерят с въглища: (снимката е автентична, в смисъл - снимка е, и наистина има негри на нея, но не се усмихват, и не се замерят с въглища, а просто са легнали върху тях)
                                Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Много яка снимка, ама ти виждаш ли на нея как им бляскат зъбките като Хрупат кюмюра П.с.:Айда пък на срещата тази неделя живот и здраве съм приготвил още 6 тестета карти (за игра) ще има и още по нататък за картоиграчите останали без
                                Skoda AMfabia 1.2 12v

Коментар

Working...
                                X