Тази вечер Дон Вито ще правим ли ? Запазете ми 2 места ...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в София - част 1
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Утре някой?EX FIAT BRAVO 1.8 GT 97' - първата любов
http://www.youtube.com/watch?v=Fza5pPlBOoo
Коментар
-
Честно казано на мен ми се искаНикой не познавам, нямам стикер, и да ви видя няма да Ви позная, само теб (ZinG) където ми даде лайстната за СД-то
ама то беше преди1 година
Пък и вече се обърквам къде с кого и как да стигна дотам да си призная.....Малко ми е тъмно в това красно село ако са още там срещите.Дали е още около това как беше ........ Лев Инс ли е наблизо там?
Skoda AMfabia 1.2 12v
exBrava 1.8 16V ELX + Анти Гравитационно Устройство (АГУ)
Коментар
-
Съгласен съм. Утре поемам към този културен дом, ама та знаеш, че теб ще тормозя по телефона Ichkin, че съм сигурен че ще объркам нещо с идването.Аре някой така мил и добър колега довлече с шейничката едно малко стикерче ако му се намира ще съм му признателен. Yellow_Flash_Colorz_PDT_14 Плащам в брой :P Благодаря предварително.П.с.: Ichkin моя номер го има в листа ако е нужен и има промянаSkoda AMfabia 1.2 12v
Коментар
-
здр колеги абе аз от доста време съм в форума. И без да се оправдавам не съм идвал на нито една среща.Скоро засяков кауфланд в банишора но съм малко стеснителен.И изобщо не се задържах на паркинга.И още да питам от каде да се здобия с прословутия фиатски стикер.И в неделя правите ли срещиФиат Пунто 1.2 8в 60 кончета
Коментар
-
Здравей колега. Днес и аз направих сефтето с колегите от форума. Бяха се събрали до централата на Лев Инс там в пицарията. Няма нищо срамно, не се притеснявай въобще. Аз, макар и новобранец, бях приет повече от сърдечно от приятните хора там. Дори за миг не се почувствах не на мястои съм безкрайно доволен, че отидох и се запознах с тях. Получи се така за мен, сякаш се познаваме от много време.
Другата неделя, живот и здраве отново ще им досаждам
И аз както теб се боря за малък стикер за отвътре, но за съжаление един от колегите имаше само за отвън, а се притеснявам, че ще го съсипя този за външното. Дано другия път да има и да си купим, та най -накрая да се израдвам
)))
Skoda AMfabia 1.2 12v
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар