Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в София - част 1

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз мисля да ходя след 19.30ч. !!!
    Fiat Bravo 1,6 16v, JR Sport Filter

Коментар

Авео написа:
      Аз тръгвам след малко за София / в Габрово съм / и ще дойда. Па ако ме оставите сам, ще пия една фанта за ваше здраве и....здраве да е....
      Ако наистина си сигурен, че ще дойдеш, най-добре да дойда и аз, и без друго ми е близо от офиса

Коментар

Значи, сега се чух с Авео/Явор и ще сме в Пипълс към 19 - 19,30 ч.Който има време и желание да заповяда :D П.С. Кики, айде бре приятелю, чакаме те с Явката!

Коментар

Там съм

Коментар

Тъкмо влизам....в Бизнес Парка съм, само ако знаете как пътувах, малеееее........ако някой е в парка, да звънка и го вземам с мен...

Коментар

Айде и аз ще дойда да се видим.

Коментар

Пазете едно местенце и за мен.
                Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
                Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
                Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
                Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"

https://www.fiat-uno.org/

Коментар

Срещата беше много добра и сравнително голяма :D Който пропусна може само да съжалява. Между другото и в този час срещата продължава за някои.

Коментар

Много хубава среща се получи, събрахме се доста хора. Снимки ще кача малко по-късно, че няма батериики за апарата, пък и нямам време. Благодаря на всички, които дойдоха.Поздрави...!!!

Коментар

Определено се получи добра среща. Може в неделя да се повтори Kuku, колата ми хареса много, чесно казано, по дизаин няма равна!
                      Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                      Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Kuku написа:
                        Там съм
                        Гадни Ланчисти приемате ли? Киро ако минаваш покрай мен ще ме вземеш ли? Че ми се е привозило на нова кола
                        Lancia Dedra, 1.6 LS, 90 hp, 159B9000, GM MPi, '95
                        Lancia Kappa, 2.0, 20V, 145 hp, 838A1000, Bosch Motronic 2.10.3, '95

Коментар

mariobg написа:
                          Kuku написа:
                          Там съм
                          Гадни Ланчисти приемате ли? Киро ако минаваш покрай мен ще ме вземеш ли? Че ми се е привозило на нова кола
                          Това беше за снощи

Коментар

Леле още съм с един ден назад, сори за спама.
                            Lancia Dedra, 1.6 LS, 90 hp, 159B9000, GM MPi, '95
                            Lancia Kappa, 2.0, 20V, 145 hp, 838A1000, Bosch Motronic 2.10.3, '95

Коментар

Ето малко снимки от снощи.
                              Прикачени файлове

Коментар

mariobg написа:
                                Kuku написа:
                                Там съм
                                Как да не приемат,аз се натрисам вече няколко пъти
                                ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Working...
                                X