Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в София - част 1

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Re: среща

kluchar написа:
    ДОН ВИТО кв .КРАСНА ПОЛЯНА след 19 ч точното време е 19.30 http://maps.google.com/?ie=UTF8&ll=4...1&t=h&z=17на локалното на улицата Тодор Мушанов влиза се от Пазара при релсите
    Видях къде е, на учудващо лесно място Ще се постарая да дойда А направо вътре ли влизаме, или първо стоим при колите? За да знам ако идвам къде да Ви търся...

Коментар

Направо вътре. Тъй като е работен ден, и не всеки може да дойде в точния час, едни идват в 19-00, други - в 20-00, трети в 19-35... кой когато дойде и направо вътре. После ако има нещо за човъркане - всеки хваща по една отвертка и газ....Ichkin - ти не отговаряш на критериите за натрапник - от форума си, караш Фиат. Но приемаме всякакви.

Коментар

Колеги имам едно питане.Има ли фиатаджии от форума от ВСУ "Любен Каравелов" ??? Ако има да питаш да направим едно събиране на плаца.да се видим, да се знаем
        <<KARKELANOV>>

Fiat Bravo 147 20V HGT - ex
        Fiat Coupe 131 16V VFD - MADNESS MOTORSPORT TEAM

Коментар

Колега, по-голям успех ще имаш ако пуснеш нова тема със заглавие "... от ВСУ....", отколкото да чакаш някой конкретен потребител да попадне точно на този пост, от тази тема за чат, която е доста динамична, и бързо расте.

Коментар

Какво стана със Слатинската среща.... че нещо не разбрах за коя пицария говорехте по назад. Я и не знам къде се намира. Обяснете ми

--------------------

Коментар

Ето тук би трябвало да е.

Коментар

А там ли ще. Дайте да се уточниме че то си е след два дена
                ogi28b написа:
                Ето тук би трябвало да е.
                А и предлагам ако е там някойк да ме вземе че не мога да се ориентирам... нещо по тая карта

--------------------

Коментар

Ще минем да те вземем , нема страшно. Или обратно. Страшно нема, ще вземем да те минем. Искам да помоля някой от утре-присъстващите ако има кабел D-Sub M / D-Sub m , да донесе. Казано с думи прости - кабел за свързване на монитор с видеокарта, 15 пинов, мъжки от двете страни. Искам да тествам какво се получава, като си пусна лаптопа през един ЛСД телевизор.

Коментар

Добре. Какво ще се разберем. За тогава...Кой ще дойде до нас

--------------------

Коментар

Предлагам да коментираме утре, да минат постовете за чат по утрешната среща, и после да си плямпаме по вдругиденшната. Ако требе - аз ще взема да мина да те взема. Само да не е от Видин де.

Коментар

среща

Днес да минете да не забравите пишете тук
                        КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                        Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                        http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Аз след малко тръгвам
                          И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

Блаагодаря на колегата Ichkin за кабела! И при мен също имаше разминаване между форматите - 16:9, и 4:3, но все пак говорим за Windows - едно рестартиране винаги може да помогне. След като рестартирах компютъра, с всички кабели и монитори включени - нямаше проблеми с резолюцията, и извадих FULL HD резолюция без проблеми. Благодаря на MartoModev за специалното шишенце, което ми купи ! Абе ако бях независим, щях да си купя Фиатче и да се регистрирам във форума, само защото виждам колко много сериозни хора има, които помагат при нужда. Я да питаме разбирачите - на D-Sub мъжката букса ако приемем че изглежда така:__. . . . . _. . . . .__. . . . .но липсва едно краче, на втория ред, четвъртото, и изглежда така:__. . . . ._. . . _ .__. . . . . , какво може да е по-различно при предаване на картината? За какво отговаря точно това краче ?Ето и картинка от днешната среща, за някои изненадваща (картинката): (За протокола - снимах на ниска VGA-резолюция за да не "ресайзвам", и за да не качвам снимките на външен сървър. Мисля че се вижда каквото трябва да се види )
                            Прикачени файлове

Коментар

Колеги, ще вечеряме ли утре вечер в Двата лъва .
                              Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW

Коментар

Оги, аз го разгадах ... като сложа този кабела с по-малко пинове, и автоматично си сменя резолюцията ... влезнах си там, оправих си резолюцията и всичко е ток ... и той върши същата работа ... пробвах първо с рестарт и аз де, ама нищо не стана, но кат му промених резолюцията - перфектно всичко Остава проблема със звука
                                Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Working...
                                X