Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в София - част 1

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ogi28b написа:
    Не е лошо и MartoModev да се появи, че ще му нося едни ценови листи на едни неща.
    Нямам готовност за днес.Ако може да ми ги снимаш и пуснеш на ЛС ще има
    И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

Ох убедих се май да дойда в неделя
      Fiat Bravo 1.4 12v

Коментар

И аз съм се навил да дойда! Yellow_Flash_Colorz_PDT_19
        ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Аре и аз може да дойда

Коментар

Ще има ли някой изобщо ?
            Fiat Bravo 1.4 12v

Коментар

Винаги има някой. За сега и ние сме на линия за утре :D

Коментар

Айде аз тръгвам след малко, който дойде по-рано, ще има възможност да ми помага, и да се включи в смяната на фарове - рефлектор -> прожектор.

Коментар

Aйде пак аз ще кача няколко снимки от днешната срещичка[/img]

Коментар

Предложение!

Незнам дали аз като пълно бомбе имам моралното право да предлагам но ще преложа нещо.Според мен срещи в София има доста и обхващат доста раиони на нашата столица но забелязах че един раион а имено Люлин,Обеля,Надежда,Модерно предградие са доста далеч от местата за среща не че е проблем това но защо и ние да не си направим среща някаде наблизо около нас.Ако се сте съгласни да го вкараме за дебат. :D :D :D
                    Fiat Brava 1.9TD

Коментар

Направихме и нямаше интерес,затова вече там срещи няма.
                      Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                      Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

GTipo написа:
                        Направихме и нямаше интерес,затова вече там срещи няма.
                        Аааа, имаше, ама си ходехме пак едни и същи, като навсякъде. Имаше и срещи в Надежда за кратко, ама не знам какво стана с тях.Rumen77 - не мисля че е проблем от Люлим да се посети например днешната среща, от тунела до срещата има точно 9 светофара, които повечето са свързани. Аз от Слатина ходя на всички срещи. Въпросът не е в мястото, а в желанието да се видиш с приятели. Естествено че и аз искам срещата да е пред блока ми. Искам да изкажа огромно благодарности към следните колеги:Nikolai_slavistakik73bgZinGза инструментите и помощта, и към всички останали от днешната среща, които помагаха с идеи и съвети да сложим очи на момичето.И конкретен въпрос, към Лазар Пешо и Жоро - тези джобчета в които сте бръкнали - добре ли топлят?

Коментар

ogi28b написа:
                          ...И конкретен въпрос, към Лазар Пешо и Жоро - тези джобчета в които сте бръкнали - добре ли топлят?
                          Това е фотомонтаж! Ето ги помагачите!
                          Прикачени файлове

Коментар

Чудех се дали вече да не ти викаме бай Иван (по аналогия с оная снимка). :D Ама реших, че няма да отива на човека, овладял силата!
                            Прикачени файлове

Коментар

Днес стана добра среща и майтапите не липсваха.На Оги да са му честити очете на момичето и сас здраве да ги гледа...
                              ..............

Коментар

След като овладя ’’силата’’ Оги нагледно ни показа как си зарежда акумулатора от кълбовидна мълния и то с голи ръце,та затова нашите са в ’’джобчетата’’за да не се опарим..... :P

Коментар

Working...
                                X