Май го бях писал преди защо ги обединих ... 5 теми със статут важни за срещи в София както и да се погледне е прекалено разточителство. И трябваше да остане само една. За да няма сърдити че някоя от темите е останала важна а другите не, ги слях в една обща тема. Иначе няма никакъв проблем всеки желаещ да си отвори нова тема в този раздел и да си пише за каквито иска срещи в нея. А заради оптимизацията ще се вижда и на първа страница
Здравейте колеги. От скоро съм във форума по простата причина че от скоро имам Фиат Браво . Аз съм от Стара Загора, но съм студент в София и живея в Студентски град.Имам голямо желание да идвам на срещите. Ако можете да кажете кога са защото нещо немога да разбера от по горните теми.
Здравейте колеги. От скоро съм във форума по простата причина че от скоро имам Фиат Браво . Аз съм от Стара Загора, но съм студент в София и живея в Студентски град.Имам голямо желание да идвам на срещите. Ако можете да кажете кога са защото нещо немога да разбера от по горните теми.
Коментар