Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в София - част 1

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз ви обясних защо няма да дойда, Герака и Бачев също, не виждам някой от другите да е изявил желание. Така че благодаря за поканата, но лично аз ще пропусна срещата. Които желае да заповяда в сряда в Студентски град на обращалото на автобуси 280 и 94 от 19 часа.ПС: Николов ще те чакаме, малко почини стига бачка.

Коментар

Kotseto написа:
      Аз ви обясних защо няма да дойда, Герака и Бачев също, не виждам някой от другите да е изявил желание. Така че благодаря за поканата, но лично аз ще пропусна срещата. Които желае да заповяда в сряда в Студентски град на обращалото на автобуси 280 и 94 от 19 часа.ПС: Николов ще те чакаме, малко почини стига бачка.
      Там съм бе Коце...аз съм сериозен....
      http://nikolovf1.snimka.bg/sports/pi...53767.11094339

Коментар

Колегите Kotseto, bachev и Geraka - ако може да ви отговоря - гарантирам ви че никой не е изтрил или местил темите умишлено, с цел да се намали популярността на дадена среща, за сметкка на друга.Всичко тръгна от това, че преди ИФ2009 в раздела за срещи имаше няколко теми-съобщения за феста, под тях започваха важните теми за чатове за отделните срещи. Имаше и няколко важни теми, но неактуални, например - Впечатления от Люляците. В резултат на това - за обикнонвени теми най-отдолу в раздела бяха останали едва 3-4 реда. Като исках да пусна тема за "Тръгване от София за Феста", забелязах че за да се види тя, трябва да се скролира до най-долната част на екрана, за да се види новата тема. Дори и не я бяха видели, например колегата Faceless беше пуъснал поста със запитване за тръгване в съобщенията за феста. Заради тези неща предложих промяна на структурата на раздела, ето в този пост http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=528286#528286 , за да може да се освободи място за обикновените теми за срещи. Както виждате администратора ми е отговорил, че е го е намислил, но е изчаквал да мине феста, така и съобщенията за него ще отпаднат, и разделът ще може да се подреди по-хубаво. Така че сливането на темите 100 % не е заради това да изпъкнат четвъртъчно-неделните срещи, а за да придобие разделът по-стегнат вид. Съгласете се че не е реално да има чат за София - 1, чат за София - 2, чат за София - 3.... 4...5.... n!Да не забравяме също че всички които се грижат за да съществува форума, и да можем във всеки един момент да си пишем и да се дърпаме - го правят на добра воля, отделят лично време, и за това не получават една стотинка ! Ако дадена среща не е била добавена в темата за срещи - то това е защото администраторът не е имал време да стигне до там, защото в същия момент да речем е редактирал кода, или нещо от тоя род. 101 % съм сигурен в това. Достатъчно е било един от вас да напише ЛС към него или към мод. екип с текст - Срещите ни са редовни, моля добавете ни към темата за срещи в София, и часът и мястото на срещата веднага ще бъде добавен. Питам - Някой написа ли до мод. екип да бъде добавена срещата в Студентски град към общата тема за срещите ??? Вероятно никой не е , но побързахте да се сърдите че едва ли не нарочно сте пропуснати. Geraka - обръщението "драги шефчета" е несериозно! Тук никой на никой не е шеф!bachev - модератор се става много лесно - казваш - Искам да бъда модератор, имам възможности и желание, чета редовно всички раздели. Ако искаш - опитай.Не съм казал, но ще повторя: Темите бяха сляти за да е по-стегнат раздела, а не за да бъде пратена в неизвестност дадена среща, за сметка на друга среща.

Коментар

среща

Е много пишете .Що не вземете да дойдете на тези срещи по добре че нещо много малко присъствие има .Дрес зад БИЛА
          КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
          Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
          http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Оги мисля че причината която изтъкна за обединяването на темите е основателна, но не смятам че в една тема могат да се обсъждат срещи на 6 различни места. Точно поради тази причина се губи иформация. Информация която е нужна, за да може да разбереш за какво става дума и да не ти се налага да четеш постовете от последните 3 4 страници.Ще ти дам пример на 12.10 когато минах през Двата Лъва да видя как е обстановката имаше 3 коли (ако броим твойта и мойта щяха да са 5). Друг път били ли са толкова?..... Каква беше причината това да е така? Просто в темата имаше написан един единствен пост от Стефанаки за тази среща, след който имаше други и лично аз случайно го зсабелязах (говоря на изуст поправи ме ако бъркам). Защо не дойдох на среща в понеделник? (не бях пропускал може би 3 месеца) Ми поради същата причина.С обединяването на темите се загубиха и по близките отношения между хората който идваха на срещите (не знам как да се изразя, дано не ме разберете погрешно). Понеже идвах на срещите в источната час и тази тема я четях доста обстойно (на другите по едни поглед отгоре отгоре) знам какво се пичешешеше. Вече не виждам тънките майтапчета от сорта: къде с тая печка, Роси това, Роси онова и така нататъка.... А относно срещата в Студентски никой не е писал на модератор да я включи в сисъка понеже никой не го е искал. Дали е написана там или не все тая. Причичината да бъде повдигнат този въпос беще (да не давам определение на следващата дума) обединяването на темите. Сам може да погледнеш че и до момента не добавена. Не знам как се сливат теми, но ме съмнява сливането да отнема по-малко време отколкото редактирането на 1 пост.Сам може да наблюдаваш резултата на срещатите в сряда (която е 3 та за сезона) ще бъдем не по-малко от 20 автомобила (дано не съм лош пророк) не виждам как може да се организираме за вбъдеще повече като никому непречещата тема е изтрита.

Коментар

студентски

За 4.11. съм поканил още един колега на срещата,нов е в форума и се надявам да дойде,обеща твърдо.Незнам до сега колко хора се събраха,но се надявам да има среща.
              FIAT STILO 1.2 16 V.

Коментар

Е как. Ще има разбира се. За сега сме това:Update 3:1.Bachev2.Geraka3.Iceflame4.BEX5.Nuku6.Miro7.Fir e8.Liverpool9.Koceto10.Ichkin11.Николоффф12.Kiler4 o13.simiman14.Ekna15.Gipsa---------------16.IGG17.Anaboly
                Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

И аз навивам едно приятелче и така като гледам се заформя стабилна групичка
                  Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

Пробвах се да разединя темите, но не става...опитва се да сложи 202 страници в теми на 1, при търсенето на мнение - забива, и не знам дали ще мога да намеря от кое мнение започват...сори Остава така за сега.
                    Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                    Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

GTipo написа:
                      Пробвах се да разединя темите, но не става...опитва се да сложи 202 страници в теми на 1, при търсенето на мнение - забива, и не знам дали ще мога да намеря от кое мнение започват...сори Остава така за сега.
                      Благодаря за отделеното време. Не нуждо да ни отделяте мненията, а просто моля да ни позволите да си отворим темата отново и да си кореспондираме там . Не искаме никакъв приоритет на темата.Предварително Благодаря ! Очаквам Отговор....Поздрави,
                      Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
                      Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

Подкрепям такова предложение - Темите които са си от едно време за неделя и четвъртък да си останат важни, а всички останали теми за квартални (Ст Град, Надежда), източни , и пунто срещи - да бъдат обикновени, и като никой не пише в тях - те сами ще си заминат по течението. Само че като има една тема за Студентски град - нека бъде една, а не всеки месец нова, под предлог че към старата нямало интерес. Ако си спомняте - дадох линкове най-малко към още 2 теми за Ст Град.

Коментар

bachev написа:
                          Благодаря за отделеното време. Не нуждо да ни отделяте мненията, а просто моля да ни позволите да си отворим темата отново и да си кореспондираме там . Не искаме никакъв приоритет на темата.Предварително Благодаря ! Очаквам Отговор....Поздрави,
                          Именно и аз това си мислех и за това се ядосах. Темата си беше обикновена без никакъв ранг. Никой от нас не е искал да бъде важна или да се впише при регулярните срещи на форума.И наистина решението на проблема е да ни бъде позволено да си отворим нова тема.Аз лично се извинявам за думите си по-рано. Наистина прекалих малко и моля да бъда извинен за това.Хайде нека се разберем и току виж сме направили една хубава обща среща
                          Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Герак е това вече е приказка! Айде всички да отправим молба към админите и всичко да си дойде на мястото! Пък дано се получи една хубава и голяма среща на ФИАТ!
                            EX FIAT BRAVO 1.8 GT 97' - първата любов
                            http://www.youtube.com/watch?v=Fza5pPlBOoo

Коментар

Колеги, аз слях 5-те важни теми за срещи в София. Целта ми не е била в никой случай да лансирам една среща за сметка на друга, а да внеса малко ред - не може важните теми да заемат цялата първа страница на раздела. Колкото до темата за срещата в Ст. Град - моето мнение е че се е получило недоразумение. Всеки може да си пусне тема в този раздел щом става дума за срещи.А защо тази среща липсва във водещата тема на раздела - пуснете ми ЛС с параметрите и ще я добавя и там. Пак казвам никой няма интерес да убива ентусиазма за срещи. Не виждам нищо лошо да се събирате и в Студентски Град и на Пунто среща. Наистина моето мнение е че е по добре да имаме по малко срещи с повече хора на тях но то си е за мен и не искам да го налагам. Както бях писал и преди - всеки си избира сам къде иска да ходи.

Коментар

bachev написа:
                                GTipo написа:
                                Да, разбира се!Не е до позволение...просто са станали много важните теми - от там - пълна каша.Затова Илко е сложил срещите в една тема - отворете теми за срещите, линковете ще сложим в тази тема. Темите ще бъдат неважни.Поздрави!
                                Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                                Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Working...
                                X