Принципно съм нов във форума и много ми се иска да дойда на тази среща в студ. град , но много ми е кофти работното време - утре съм до 24:00h Направо ще се изям от яд Надявам се по често да се организират тези срещи в студ. град , така че да мога да идвам.[/img]
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в София - част 1
Collapse
Заключена тема
X
X
-
bjlagypa написа:Принципно съм нов във форума и много ми се иска да дойда на тази среща в студ. град , но много ми е кофти работното време - утре съм до 24:00h Направо ще се изям от яд Надявам се по често да се организират тези срещи в студ. град , така че да мога да идвам.
--------------------
Коментар
-
Ами не съвсем - работя в Siemens Enterprise и сме на смени и точно тази седмица съм втори смени. Много ми се иска да постна една снимка на колата ми в тази тема ама не виждам какFiat Punto MK2 HGT 1.8 16V
Опитвам се да стана малко преди да си легна ....хаха
Аз съм животно и имам страхотен нюх- обуняние на сляп и зрение на глух !!!
Коментар
-
sonicempire написа:като гледам се заформя една local area connection :D :D :D може да е в Люлин на паркинга на билата на бул.царица Йоана от 17ч.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
ogi28b написа:Евала Чакаме снимките. А Красна Поляна и Красно Село са далече. Друго си е в Люлин.Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.
Коментар
-
sonicempire написа:ogi28b написа:......Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
Трезвен ТУК не пиша!
Un Italiano Vero
Коментар
-
sonicempire написа:ogi28b написа:Евала Чакаме снимките. А Красна Поляна и Красно Село са далече. Друго си е в Люлин.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар