Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в София - част 1

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ако не дойда - така или иначе ще се събирате на 100 метра от нас - елате да ме набиете

Коментар

Довечера ви чакам ей Елате повече
      Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
      Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

аз довечера няма да мога, че имам ангажимент, на 21 съм на линия
        A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
        e30 forever!

Коментар

Е то какво стана ще отидем 3-4-ма човека
          Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

На 21.10 ме бройте и мен
            == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Утре - там.

Коментар

Мислех, че утре ще ядем пици в Дон Вито.
                ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Хора пишете как мина срещата... толкова ми се искаше да дойда, но малко неочаквани проблеми с колата, и.... е сега се прибрах. На 21-ви съм на линия обаче!
                  FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
                  FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
                  Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

Как да мине 4-рима човека бяхме Полафих ме си и така. Пък хората дето даваха най-много зор за по ранна среща не дойдоха (визирам килърчо ). Николов до 20ч. го чакахме, понеже каза че ще дойда към 19:30, добре че и той дойде
                    Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

Сега за 21-ви се очаква да се реванширате...чакаме да напълним паркинга и след това и някоя кръчма Междудругото едно момче с Пунто прави снимки на първата ни среща...да не ги крие, а да ги постне тука ...мисля, че беше @simiman
                      Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Geraka написа:
                        Сега за 21-ви се очаква да се реванширате...чакаме да напълним паркинга и след това и някоя кръчма Междудругото едно момче с Пунто прави снимки на първата ни среща...да не ги крие, а да ги постне тука ...мисля, че беше @simiman
                        Чшшш ... да не сам те чул за хората с пунто ... или добро или нищо ... да не те остая на трупчета някоя вечер
                        Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Ichkin написа:
                          Чшшш ... да не сам те чул за хората с пунто ... или добро или нищо ... да не те остая на трупчета някоя вечер
                          Имам секрети
                          Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Кой е казал, че ще ти взимам гумите бе .... примерно може да ти взема ауспуха Все има к’во да си открадна ... мое да не разбирам, ама кат се мушна отдолу ... все ще си намеря нещо ... Може пък и да ти напрая по 1 дупка на фаровете, да си гледаш рибки вътре след първият дъжд ... ще ти подаря гупи Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
                            Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

среща

да вземат да дайдат повече хора да не се страхувате че е студено вътре е топло
                              КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                              Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                              http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Аз снимах само цунами пунтото и за това не съм качвал. Другия път ще гледам да направя повече http://simiman.snimka.bg/automobiles/fiat-forum-sreshti.432641.15426992
                                Mean green machine

Коментар

Working...
                                X