Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в София - част 1

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Добре бе колега на мен така ми харесва, пък ти ходи си пий кафето ОКУспех с браво срещата но имай предвид, че може и ние с пунтовците да дойдем на нея
    punto HGT

Коментар

я стига- среща на пунто, среща на уно, среща на браво нали всички са ФИАТ. на който където му е удобно да ходи на среща, едва ли има значение дали колата е пунто, уно, палио,браво или мареа? проблемите и на чаша кафе се казват, извинявам се ако съм нарушила правилата за писане или съм оспамила темата

Коментар

аре бе народе .... вече колата не ми харчи чак толкоз много както преди ... .и на мен ми се идва на Фиат сабитие .... казвайте кога и каде и да се сабираме (пиша тука понеже нашите фиатовци в област Благоевград са много несериозни и неможем да се сабереме )
        AUDI 1.8 20V TURBO
        ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD

Коментар

Имаш няколко възможности - Едната е редовна среща на Форума пред пийпълс в красно село или хиподрума, не знам кое е правилно. Другата е в четвъртък в заведение Дон вито в Красна Поляна, третата не съм сигурен точно къде и кога, но е на паркинга на един от кауфландите, или практикерите. Известно е като "пунто-среща", но няма значение с каква кола си, никой не връщат. Ако никое от трите не те устройва - може утре да заповядаш в Слатина, където аз и колегата Stefanaki ще вечеряме заедно в компанията на още няколко приятели, и ще обсъждаме стратегията на отборите в сървайвър. . Но това не е официална среща на форума, и не се обсъждат коли, нито се бърника по такива. Това е просто вечеря с приятели.

Коментар

ogi28b написа:
            Имаш няколко възможности - Едната е редовна среща на Форума пред пийпълс в красно село или хиподрума, не знам кое е правилно. Другата е в четвъртък в заведение Дон вито в Красна Поляна, третата не съм сигурен точно къде и кога, но е на паркинга на един от кауфландите, или практикерите. Известно е като "пунто-среща", но няма значение с каква кола си, никой не връщат. Ако никое от трите не те устройва - може утре да заповядаш в Слатина, където аз и колегата Stefanaki ще вечеряме заедно в компанията на още няколко приятели, и ще обсъждаме стратегията на отборите в сървайвър. . Но това не е официална среща на форума, и не се обсъждат коли, нито се бърника по такива. Това е просто вечеря с приятели.
            На тази среща ще присъстват още приятели, като някои от тях по случайност (АХ, колко интересно) се оказа, че също карат Фиат. Аз имам един форумски стикер, който ще бъде спечелен на томбола утре (дано да се падне на приятел управляващ Фиат).Всичко е много хубаво, но има едно изизскване: Който желае да вечеря с нас (утре около 19:00) и ако е късметлия - да спечели , да пусне едно ЛС до 12:00 часа на 12.10.2009. В отговор ще получи допълнително указание по една много интересна тема (77+още нещо ).
            Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

още снимки:
              Прикачени файлове
              Ex Fiat 126P
              Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
              Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
              Alfa Romeo 147 1.6 TS
              Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Ейййй,много народ сте се събрали ,бре! :D Хубава среща е станала.trace,не съм видяла предложението да ме вземеш,за съжаление,иначе на драго сърце щях да дойда.
                "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                Ванга

Коментар

Много бях навитак за снощната среща, но на път за там колата "умря" , оказа се, някакъв кабел на масата, който се намира под колата и сега вече всичко е наред. Колеги как мина срещата, някой да сподели, нещо снимки това онова :D
                  punto HGT

Коментар

Не ги ли видя? Или ти за друга среща говориш?
                    Ванга

Коментар

Говоря за така често спряганата напоследък "пунто среща" :D
                      punto HGT

Коментар

Аха.Пак аз не съм разбрала.
                        Ванга

Коментар

Я я ... аре стягайте се за утре Само някой да ми се обади да не се отвеям ... макар, че съм почти сигурен, че никой ми няма телефона :D
                          Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Банда последно в колко часа ще е...???
                            http://nikolovf1.snimka.bg/sports/pi...53767.11094339

Коментар

18:30 - 19:00ч, който когато дойде
                              Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
                              Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

bachev написа:
                                18:30 - 19:00ч, който когато дойде
                                Аз ще се домъкна към 19.30 ще има ли някой или ще отидете да пийнето по бира някъде..?
                                http://nikolovf1.snimka.bg/sports/pi...53767.11094339

Коментар

Working...
                                X