Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в София - част 1

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ogi28b написа:
    "....Ама аз си знаех че така ще стане, трябваше аз да бъда...."Колега, щом знаеше пътя - защо не изпревари колоната, и не каза "АЗ ще водя "Нас ни водеше човек, които разчита на компютър, а не на собствените си знания. Компютърът му казва - завий натам, не завивай натам. И той го слуша. Ако някой има претенции - да каже защо не пожела да води колоната. Ако не - да замълчи по темата. Основната грешка която допуснахМЕ, е това, че не начертахме предварителен маршрут
    Такаааа, аз имам какво да кажа по темата, ама се чудя дали да не замълча. Настигнахме ви по едно време и аз предложих на Иван да води колоната. Сега някой веднага ще скочи - ЗАЩО?По простата причина,че знае пътя,но тъй като е природно - деликатен човек (не като мен) и винаги гледа да не засегне някого,реши да не го прави.Понеже господин Светльов бил с навигация! Имахме голямото желание да се движим с вас,но категорично ни бе заявено (ако си спомняте),че той няма да се съобразява с една кола и видите ли, не може цяла колона да се съобразява с нас (понеже ни се налага по-често спиране заради децата). Та както и да е.На някой от Лукойлите спряхме да заредим,като преди това Иван "оповести" намерението си,но...всички отпрашиха. Няма значение,все пак не бяхме тръгнали с вас и не бяхте длъжни да ни чакате. На някакво ОМВ се засякохме с колежката Сок от праскова и те решиха да пътуват с нас,в резултат на което ги заведохме безпроблемно до пистата.Както повечето от вас знаят - Иван е габровец и на всичкото отгоре, баща му е работел навремето там.Да,наложи им се да спрат заради нас цели 2 пъти - да нахраним малкия, а втория път същият повърна. И те така.
    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
    Ванга

Коментар

ilkor написа:
      Място удобно на всички просто не съществува! Все ще се намери някой който да му е неудобно.Например на мен ми се вижда странно да се срещам на паркинг на който ако не съм в колата трябва да стърча прав през цялото време. Зима иде и ентусиазма скоро ще отстъпи пред реалността че мястото е неудобно.Четвъртъчните и неделните срещи аз лично ги помня още откакто бях "новобранец" във форума - зимата на 2005/2006 година. Дори едната пак беше на същото място - паркинга на ритуалната зала и заведенията Пипълс и Толедо. Преживели сме купе срещи - ще преживеем и пунто такива Наистина всеки сам си решава - насила никой не викаме ...
      така е винаги ще има недоволни
      Fiat Punto 1.4 gt turbo
      Ford Fiesta 1.3 new port

Коментар

Айде някой да обяви дата за следващата среща Или аз да видя кога почивам и да ви кажа
        Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
        Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

Колеги спора вече загуби смисъл.. Ясно е че хората искат да се делят - ми нека се делят. Само за протокола на пунто маняшката среща, която бях от общо 30-тина коли имаше 10 - 15 пунтота макс... Мога да чупя бас с който иска, че след още 5 срещи (примерно) няма да се съберат повече от 10 коли общо... Това, което ме обиди най-много на срещата е че чух някой да подхвърля : "Въъъъ тея от форума ше са изядът от яд колко много хора събрахме " (нещо подобно беше не мога да цитирам дословно).... Както и да е. Живи и здрави, който където му харесва там да ходи .
          Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
          Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

на срещата в неделя най-вероятно ще присъства човек от Yacco Bulgariaда ни запознае с продуктите на фирмата, както и да каже какви отстъпки ще ни правят :D
            2015 Renault Megane Expression GT
            2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
            Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

ZinG - какво ме храниш??? Чете ли вниамтелно какво казвам аз в поста си и против какво съм? Не карам ГТ....

Коментар

ами нали казахме, че всяка седмица май няма смисъл, въпросът е веднъж или два пъти месечно вие какво мислите
                A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                e30 forever!

Коментар

И този форум ли ще се цепи бе....спрете се.

Коментар

Всяка първа и трета сряда от месеца добре ли е?И по тази логика нека да направи 1 среща на 21-ви ???

Коментар

даваите дата

Коментар

Аз за 21 съм съгласен Остава само да се разбере колко хора ще сме и къде точно ще идем.
                        FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
                        FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
                        Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

Tie написа:
                          ZinG - какво ме храниш??? Чете ли вниамтелно какво казвам аз в поста си и против какво съм? Не карам ГТ....
                          Как няма да храня кажи ми? Пунто срещата това...пунто срещата онова... Стига. Вярвах, че именно хората с "пунто" са най-зарибени...а вече година ходя по срещи и единствените с путо са ключара и огънчо... Нито съм видял ГТ-та, нито нещо друго. Само се радвам на колегите от Пловдив и Смолян...бива ли? Друго... на срещите в неделя се вдигат капаци, гледа се ръчка се...даже сега си сложих диоди на плафона, за сега само при отворени врати свети, защото плафона е заминал много...другата седмица ще съм накупил още такива и всяка светлина в колата ще ми е на диоди, но не тип "ГОУФ", а доста стилно монтирани и подбрани. Някои правят музика на нашите срещи ( за пример Ники Слависта с уното), други правят оптичен туниг, трети силов...абе не е като да е само ядене и пиене на неделните срещи. Пък като сте такива "мотьори" и "разбирачи" елата покажете и на нас...белким прифанем нещо и с общи усилия да покажем на всички какво е ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ! Не ща да чета, че БМВ и ГОУФ са по от нас!
                          EX FIAT BRAVO 1.8 GT 97' - първата любов
                          http://www.youtube.com/watch?v=Fza5pPlBOoo

Коментар

Ех, мама му, защо чак сега виждам темата... Аз съм навит и за всяка седмица, вярвам, че ще се събираме хора... а ако не с фиати - имам приятели, които са с други марки и пак ще се събираме Давайте да се уговаряме и да почваме редовни срещи п.п. Кой е колегата, който днес беше спрял до мен между първи и трети блок на ТУ ? Най-нахално спрял със стикера на форума и стикера от италфеста скрит на кората на багажника... щях да ти оставям брошура за тракдея, но беше скъсана :D

Коментар

за 21 съм и аз за, слагам си Римайндър
                              A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                              e30 forever!

Коментар

BEX---GT написа:
                                за 21 съм и аз за, слагам си Римайндър
                                И на мен ми е идеално, ще се постарая да съм там

Коментар

Working...
                                X