Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в София - част 1

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Не съм вярвал, че така ще се отцепят именно "пунто" маняците... аз подкрепям мнението "ОГИ КАПИТАН!".. А що се отнася до колегата Tie : Абе щом си имате отделна среща с 37456345783 коли, защо не си направите и направо отделен форум или направо няколко отделни... примерно SX, GT, MK1, MK2, HGT (ма само за путовци).....Ще спра, че и аз почвам, като Оги да се изнервям. Да не мислите, че на срещите в неделя не си ровим по колите? Не обсъждаме цигании от рода на диоди, блиц светлини, пури, чипове, спортни филтри...даже последният път Пешо ми обясняваше 30 мин. как да си измия двиателя и това на отворен капак, а не на стол и кафе. Айде стига... ние не се събираме заради кафето, а заради марката ФИАТ...кафето просто е, като екстра за някои хора и им прави срещата по сладка! И ние ли трябва да се делим като VW на гоуфове или като БМВ-та на Е36 и всички останали? Стига! Вместо да дойдете да видим и ние тия бегачи "ено и четри турбо бате"? Елате...заразете нас, че ние само на бира и кафе го даваме...фиат е само оправдание...(надявам се да уловите иронията ми под налягане)
    EX FIAT BRAVO 1.8 GT 97' - първата любов
    http://www.youtube.com/watch?v=Fza5pPlBOoo

Коментар

И да допълня, че забравих....какви са тия 389457348537849 срещи в София...разбирам да сме Москва, но далеч не сме. Мястото в Хиподрума е перфектно и според мен се събират поне 50 коли, като не броя улицата и паркинга пред заведение "Пийпълс", ако дойдат и ордата "пунто" има и друг паркинг на 20м. за още коли, като знаем размера на въпросния модел мисля, че от тях даже и повече може да се съберат. СПРЕТЕ с тия СРЕЩА В ОВЧА КУПЕЛ, СРЕЩА В ПОДУЯНЕ, СРЕЩА В СЛАТИНА, СРЕЩА ЛЕВСКИ "Г"..... СРЕЩА ПРЕД БЛОКА МИ АКО МОЖЕ? Ако сте такива маняци и запалени фенове ще отидете, където е срещата без да ви се досвидят 10км. повече....в ветете посоки 20км., което с кола, която харчи доста ( като моята) е грубо сметнато 6лв.! Не се излагайте! Нека започнем да се събираме всички и най-вече да се поздравяваме всички по улиците!
      EX FIAT BRAVO 1.8 GT 97' - първата любов
      http://www.youtube.com/watch?v=Fza5pPlBOoo

Коментар

Tie - ми разбира се че като има нещо за обсъждане - обсъждаме го. Ето например тази вечер е първа среща след Италфеста, ще го обсъдим, после ще обсъдя как ще си направя цялата кола осветена от светодиоди, вътрешното осветление. Ще обсъдим също и новостите в раздел GPS навигация, и актуалните предложения, ще обсъдим някои административно-организационни ввъпроси, ще обсадим сервитьорките, и така

Коментар

ето затова се правят отделни срещи .прочетете последните 10 поста и сами ще си отговорите.събирайте си се където искате и когато искате,никой не може да ви спре и да ви кори затова.баналната пунто среща си остава валидна и за тази неделя по познатото време.А да не говорим заКапитана повел колоната откъде ни прекара през някакви улички и дупки и тротоари по 2 педи високи в Габрово.е така каза навигацията.
          Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

явно европейците нищо не разбират от фиати защото се цепят http://video.google.com/videosearch?...m=1#мисля че е излишно да продължавам с линковете в потвърждение на това че европеиците са смотаняци понеже се цепят на модели,

Коментар

Коментар

ако карах аз да водя ,но се возех в чужда кола,а и на стрелките ви казах че знам откъде трябва да се мине

Коментар

ZinG Зам.Капитан
                  И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

Коментар

"....Ама аз си знаех че така ще стане, трябваше аз да бъда...."Колега, щом знаеше пътя - защо не изпревари колоната, и не каза "АЗ ще водя "Нас ни водеше човек, които разчита на компютър, а не на собствените си знания. Компютърът му казва - завий натам, не завивай натам. И той го слуша. Ако някой има претенции - да каже защо не пожела да води колоната. Ако не - да замълчи по темата. Основната грешка която допуснахМЕ, е това, че не начертахме предварителен маршрут

Коментар

очаквайте Браво групичката в неделяние не си правим отделна среща :D
                        2015 Renault Megane Expression GT
                        2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                        Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Бах м..му, мене с алфата ще ме пуснете ли?
                          Ex Fiat 126P
                          Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                          Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                          Alfa Romeo 147 1.6 TS
                          Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Кой където иска да ходи ... аз лично ходя на пунто срещите защото са удобно и място и съм с приятна компания ... и както каза колегата sonicempire всеки има различно разбиране за чат срещи..
                            Fiat Punto 1.4 gt turbo
                            Ford Fiesta 1.3 new port

Коментар

Здравейте колеги!С риск да бъда "оплют", какво и е на пунто срещата!Или измислете място, което да е удобно за всички един или два пъти в месеца, или всеки да си ходи браво, пунто, темпра и т.н.Мисля че за това живеем в свбодна държава, където всеки има право на избор!п.п Поздрави и нищо лично към никой!
                              Drive or Die!

Коментар

Място удобно на всички просто не съществува! Все ще се намери някой който да му е неудобно.Например на мен ми се вижда странно да се срещам на паркинг на който ако не съм в колата трябва да стърча прав през цялото време. Зима иде и ентусиазма скоро ще отстъпи пред реалността че мястото е неудобно.Четвъртъчните и неделните срещи аз лично ги помня още откакто бях "новобранец" във форума - зимата на 2005/2006 година. Дори едната пак беше на същото място - паркинга на ритуалната зала и заведенията Пипълс и Толедо. Преживели сме купе срещи - ще преживеем и пунто такива Наистина всеки сам си решава - насила никой не викаме ...

Коментар

Working...
                                X