Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в София - част 1

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

http://bgmaps.com/map.aspx?city=sofia&tip=1Като завиеш за зала Христо Ботев от булеварда, по който вървят 94 и 280 подминаваш залата и в ляво ще видиш един паркинг, пред чийто вход точно има един легнал полицай.
    Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Ами аз имам малко работа привечер, но ще гледам да намина поне за малко
      Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Geraka написа:
        http://bgmaps.com/map.aspx?city=sofia&tip=1Като завиеш за зала Христо Ботев от булеварда, по който вървят 94 и 280 подминаваш залата и в ляво ще видиш един паркинг, пред чийто вход точно има един легнал полицай.
        мерси- ще гледам да дойда да се запознаем-на паркинга ще е срещата или......

Коментар

дам, на паркинга зад зала Христо Ботев, пред Комитите
          A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
          e30 forever!

Коментар

ROSHI написа:
            Geraka написа:
            мерси- ще гледам да дойда да се запознаем-на паркинга ще е срещата или......
            Мда на паркинга...ако нещо не можеш да се оправиш ми звънни - 0883337542 и ще те посрещнем някъде
            Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Всеки иска среща по възможност под балкона му Ще станем форума с най много срещи ... от по 5-10 човека всяка.Вече има заявени срещи в понеделник, сряда, четвъртък и две в неделя ...Дайте софиянци да помислим и си спретнем една наистина обща форумска среща!

Коментар

Предлагам да се съберем този четвъртък в 19.30 ч. в Дон Вито и да обсъдим тоя въпрос!
                ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Pecho написа:
                  Предлагам да се съберем този четвъртък в 19.30 ч. в Дон Вито и да обсъдим тоя въпрос!
                  Сериозен въпрос, който вероятно ще остане без отговор. Както и ilkor казва - всеки иска срещата да е под балкона му. Дори и да се направи среща за обсъждане и коментар на евентуално ново масто и ново време, пак ще дойдат тези, които са най-близо. Ето - човекът ни кани на среща в Студ. град, а след като му подсказах че има 3 теми за срещи там, той просто е пуснал нова, защото мислел че старите не ги чете никой. Е разбира се, една нова тема "Среща в СтГр", е къде-къде по актуална от вече остарялото "Среща в СтГр". Други пък се събират на изток, щото Дон-витото им било много на запад. Трети пък се събират в Надежда, защото останалите квартали са ненадеждни. Други пък са обединени от това че карат моделът Пунто. Те не идват на обща среща, защото там не си говорите за коли, а за всичко друго. И освен пунто-срещата, останалите срещи вече стават големи разходи за бензин и кафета. Всъщност срещи имаше на много места, и винаги ентусиазмът на нови хора е първият път. После - "защо да хода тая седмица, като може и другата". И така пак се започва - айде в тоя квартал, айде в оня квартал. И фактически става среща на 5 човека от квартала, а не Фиат-форумска среща. Всичко опира до желание да се видиш с хората Аз как мога да бия всеки четв. пътя от слатина до КрПол ? Щом аз мога - защо другите да не могат ? Толкова ли е трудно да се изминат 6-7-8 км в 8 часа в четв. ?Наистина: Всеки който иска да вземе отношение по темата за срещата в гр. София - да заповяда тази седмица в четвъртък (утре), след 19:30 , в Дон Вито в Кр Поляна. И нека отправи конкретно предложение.ПП: А щом пък Ирка и Фихи могат от ОК да севдигнат до Слатина, значи всеки може, значи пък съвсем проблемът не е в мястото Ами липса на желание.... Айде че се ядосвам. Хиляди потребители на такава масова марка, като нашата, и едвам 5 човека се събираме на среща. Срамота.

Коментар

Ogi за част от нещата не си прав. Не е липса на желание 1-во, и 2-ро ентусиазмът не е само 1 път. Примерно при мен случая е , че работя на смени - дневни, нощни без почивки събота и неделя и т.н. Когато ми е удобно като време не ме интересува колко е далеч кои хора ще са там и т.н. Ходих на Пунто срещата (която ми е на 30 км в двете посоки), днес бях в Ст. Град, преди няколко седмици бях и при вас в Дружба. Просто ако ми е удобно времето на срещата ходя, ако не не ходя И те така
                    Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
                    Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

Срещата като цяло ми хареса Незнам как са се развили нещата след като си тръгнах (понеже бързах), но предлагам другия път да седнем да пийнем п.п. Не мисля че мястото на сбирката беше удачно. Нямаше достатъчно място , колите бяха пръснати и трябваше да се местим постоянно заради другите автомобили на паркинга. Предлагам да гласуваме за първоначално събиране на паркинга на 94 и 280 (където въртят м/у НСА и УНСС), а след това в колона към някое заведение
                      Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

Добре съгласен съм с теб, работиш, не почиваш, времето ти е кът. При ~ 2000 човека ли е така, егати...

Коментар

Утре се съберете и решете... Аз отново съм нощна смяна и няма да мога да присъствам, но ще се съглася каквото и да решите Мен лично ако ме питаш - Имам ли време и пари ще ходя на всички срещи в София
                          Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

Ако приемате и нови попълнения и аз мога да дойда следващата седмица

Коментар

нелогично е среща в София да се прави през седмицата...става въпрос за среща с много хора, с бърникане по колите и продължаваща повече време
                              2015 Renault Megane Expression GT
                              2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                              Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Sev написа:
                                нелогично е среща в София да се прави през седмицата...става въпрос за среща с много хора, с бърникане по колите и продължаваща повече време
                                АА един човек да каже нещо практично!Ще се опитам да изложа мойта теза с риск после да бъде оплюта от някои хора,които винаги са ми контра,но както и да е.Първо срещите трябва да се правят в централната част на София за да може на всички да им е еднакво неудобно да идват.Второ,не е редно всеки ден да има такива за да не се полуучи ефекта на размиването.Тя трябва да е през уикенда по възможност в удобно за повечето колеги време,което за мен е късния следобед.И трето мястото трябва да е добре подбрано с голям паркинг където да можем едни да си ровим под капака а други да си гледат навигациите и да пият бира.Все пак сме различни хора с различна ценностна система ,не може да имаме еднаква гледна точка по всяко едно отношениеДано да бъда правилно разбран.Ако някой се почуства обиден от думите ми предварително се извинявам
                                Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

Working...
                                X