Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в София - част 1

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Inessita написа:
    Аз предлагам да е на Двата лъва, защото все пак ако времето ни издъни в последния момент, да имаме резервен вариант.
    Съгласен, както писах някъде по-горе там имаме избор: на открито - на закрито.
    Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Идеално и аз се вкл. в срещата . Само, че още незнам дали ще съм 2-ма или ще съм самичък .
      Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW

Коментар

Цацата си е хит през всички сезони. Ние претенции нямаме относно мястото.Не че ги знаем къде са тия "Лъвове",но ще ги намерим.За езерото също сме "за" и там има вариант вътре - вън (колко еротично звучи само ).Та аз единствено за отвън се тръшкам заради децата и цигарения дим, а и за мен специално,това може би ще е последната среща,тъй като ще става все по-студено и някак си съвестта ми няма да позволи да искам да сме отвън и по-нататък. Та ще ви подкупя с торта. Някой може да донесе пластмасови чинийки, ние имаме вилички и те така.Щот от заведението едва ли ще ни се израдват,ако поискаме 15-на чинийки за тортата.
        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
        Ванга

Коментар

Скъпи колеги и колежки.......тъй като се оттървах от мъките си и успях да продам количката си....незнам дали ще мога да дойда, а и след като вече нямам фиат, дали ще съм добре дошла на сбирките :D шегувам се....знам че няма проблем по въпроса!Иначе виждам че последните поне 20-тина коментара са уточнение за мястото на срещата. Абе ей.....я се стегнете!!! Нали навсякъде дават Фанта Хмел...кво значение има къде ще си я изпиете....важна е компанията
          Никой нормален човек не си ляга в деня в който е станал!!!

Шофирането е мисловен процес, който протича в мозъка.Останалото е движение по инерция!

Коментар

Указа се че е от нея.вързах я директно за акумулатора с два кабела и не помръдна
            Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

Имаше ли среща? Минахме в 21.00ч. за вечерна проверка,но нямаше никого.
              "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
              Ванга

Коментар

кофти работа.... и аз съм в бокса.. ама тоя път ще доида ако трябва ще го бутам пунтото :D
                Fiat Punto 1.4 gt turbo
                Ford Fiesta 1.3 new port

Коментар

Значи, последно остава Двата лъва Оги ще запази маса за 15 човек отвън . Аз ще доида с половинката също така трябва да бройм и HuKu (който нямал интернет и не можел да пише за срещата, но ще дойде). Всички са поканени с коли без коли все тая важното е Фанта Хмел да има .
                  Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW

Коментар

Irka_fihi написа:
                    Имаше ли среща? Минахме в 21.00ч. за вечерна проверка,но нямаше никого.
                    Ми тръгнахме си към 8;50
                    И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

среща

За утре да сте свободни да се съберем или да идем на ралито на Бояна .
                      КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                      Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                      http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

ставаме двама май :D

Коментар

sonicempire написа:
                          ставаме двама май :D
                          аз съм на линия ако трябва ше те дърпам :D
                          Fiat Punto 1.4 gt turbo
                          Ford Fiesta 1.3 new port

Коментар

поне не можеш да се оплачеш от липса на кончета

Коментар

Днес и аз ще съм на линия!
                              EX FIAT BRAVO 1.8 GT 97' - първата любов
                              http://www.youtube.com/watch?v=Fza5pPlBOoo

Коментар

ZinG написа:
                                Днес и аз ще съм на линия!
                                И аз...
                                NOW: ???
                                Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                                Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Working...
                                X