Inessita написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в София - част 1
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Цацата си е хит през всички сезони. Ние претенции нямаме относно мястото.Не че ги знаем къде са тия "Лъвове",но ще ги намерим.За езерото също сме "за" и там има вариант вътре - вън (колко еротично звучи само ).Та аз единствено за отвън се тръшкам заради децата и цигарения дим, а и за мен специално,това може би ще е последната среща,тъй като ще става все по-студено и някак си съвестта ми няма да позволи да искам да сме отвън и по-нататък. Та ще ви подкупя с торта. Някой може да донесе пластмасови чинийки, ние имаме вилички и те така.Щот от заведението едва ли ще ни се израдват,ако поискаме 15-на чинийки за тортата."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Скъпи колеги и колежки.......тъй като се оттървах от мъките си и успях да продам количката си....незнам дали ще мога да дойда, а и след като вече нямам фиат, дали ще съм добре дошла на сбирките :D шегувам се....знам че няма проблем по въпроса!Иначе виждам че последните поне 20-тина коментара са уточнение за мястото на срещата. Абе ей.....я се стегнете!!! Нали навсякъде дават Фанта Хмел...кво значение има къде ще си я изпиете....важна е компаниятаНикой нормален човек не си ляга в деня в който е станал!!!
Шофирането е мисловен процес, който протича в мозъка.Останалото е движение по инерция!
Коментар
-
Значи, последно остава Двата лъва Оги ще запази маса за 15 човек отвън . Аз ще доида с половинката също така трябва да бройм и HuKu (който нямал интернет и не можел да пише за срещата, но ще дойде). Всички са поканени с коли без коли все тая важното е Фанта Хмел да има .Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW
Коментар
-
Днес и аз ще съм на линия!EX FIAT BRAVO 1.8 GT 97' - първата любов
http://www.youtube.com/watch?v=Fza5pPlBOoo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар