Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в София - част 1

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ще я фалирате от сокчетата дето си ги поръчвате. Там съм

Коментар

Junkey написа:
      Еми, ако сме на ерезото ще бъдем навън. Аз лично бих издържал няколко часа навън, но чуем мнението и на другите колеги .
      Предлагам: китайско отвън. Предишния път бяхме от вътрешната страна на вратата зад Inessita, този път може да сме от външната страна на същата врата
      Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Предстои ми основно почистване на колата, включително прахосмукачка, пране тапицерия, почистване на дренажите н предното стъкло. Ако всичко мине по план-график, ще мина да взема.

Коментар

Среща на езерото в дружба 1(Алигатора) :D ли чувам на 28.09.2009 само от колко часа не разбрах(19ч) или ............?Че ми се ще да намина :D ако има свободни места де.
          БРАВА С КЛЮЧ
          Каква е максималната скорост при секса?
          - 68, защото при 69 се обръщате.

Коментар

Там ще съм-където и да сме
            Marea 1.6 16v

Коментар

хахааха еми това си е среща
              БРАВА С КЛЮЧ

Коментар

Понеже мойте хора днес пътуват за Белгия и няма да има репетиции - се точех за среща аз,обаче бачо ви Фихи си уговорил среща със сестра си и ще сме в Дружба,уви! Не че нещо,но предпочитах срещата...
                "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                Ванга

Коментар

kilar написа:
                  Ако има кой да ме вземе, и аз съм там. Или да се донеса с Мери? Предполагам приемате и различни модели от Пунто???
                  Епа ако искаш аз че те земем ... и без туй не познавам никой и ще ми е скучно
                  Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Stefanaki написа:
                    Junkey написа:
                    Еми, ако сме на ерезото ще бъдем навън. Аз лично бих издържал няколко часа навън, но чуем мнението и на другите колеги .
                    Предлагам: китайско отвън. Предишния път бяхме от вътрешната страна на вратата зад Inessita, този път може да сме от външната страна на същата врата
                    Айде ако може да не е китайско,че Иван не яде... Шегувам сеееееееееееее!Дано бирата им поне да не е китайска! Където кажете - само да е навън.
                    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                    Ванга

Коментар

С Илко днес ще се опитваме да отворим задната врата на моето ECU и да я използваме...така че там съм.
                      Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                      Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Аз влизам в бокса май ми изгоря бензиновата помпа,утре ще я видя
                        Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

където и да ви е срещата едно безалкохолно да пиете и за мен

Коментар

Колеги, последно за къде се разбрахме да е срещата .Китайско или Цаца (посред Есен)???.
                            Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW

Коментар

Хайде на езерото
                              БРАВА С КЛЮЧ

Коментар

Аз предлагам да е на Двата лъва, защото все пак ако времето ни издъни в последния момент, да имаме резервен вариант.

Коментар

Working...
                                X