Абе,вие си пушете колкото искате,ама да седнем отвън! Колкото до тортата - Краси, ти си заслужил цяла тавичка само за теб - ти си знаеш защо.Ако някой си търси квалифицирана детегледачка - ще давам препоръки. Стефанаки, аз може ли да дойда на срещата? Гледам,че викаш само Иван?
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Стефанаки, аз може ли да дойда на срещата? Гледам,че викаш само Иван?
Ако за тоето присъствие е необходима отделна покана:Моля, бъдете така добра да се присъедините към нашата скромна тлака П.П.: Все си мисля, че сте комплект с Иван и не е необходимо да каня и двамата по отделно :P
Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Ние сме комплект,ама сме отделни личности. Можеше да кажеш - "грабвай тортата и идвайте". Нали знаеш,че съм филолог - хващам се за думата, ед.число си е ед.число и се отнася за 1 калпак.
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Ако има кой да ме вземе, и аз съм там. Или да се донеса с Мери? Предполагам приемате и различни модели от Пунто???
Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
Трезвен ТУК не пиша!
Un Italiano Vero
Коментар