Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в София - част 1

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

mihail.nikolov21 написа:
    nikolai_slavista написа:
    mihail.nikolov21 написа:
    извинявам се за офтопика, може ли да ми кажете как се казва тая песен от уното с яката музикаhttp://www.youtube.com/watch?v=GbCt1vWNr1M
    Baby D Feat. Shawty Lo & Gucci Mane - So Icey
    мерси колегаа ако си ти с тая яка музика ти казвам едно голямо евала,нз само как седиш вътре, аз като се подадох през прозореца ми дооправяше прическата :D
    Ами да аз съм.

Коментар

следващия път трябва да се разберем дали ще правим организация по отиването на Италфеста в Габрово,който е на 03.10
      Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

http://www.youtube.com/watch?v=CVEwWbtcIOo :D :D :D :D

Коментар

sonicempire написа:
          ROSHI написа:
          И кога ще се сабирате пак и къде да поразходя и моето Пунто , че като гледам става купон и мяркам хора които не сам виждал от доста време.
          по принцип срещите са всяка втора и последна неделя от месеца,кото ще рече че следващата среща ще е на 27.09 от 19 часа
          и аз тази дата видях че се пада , но се надявах да е по скоро-ок мерси , а по въпроса за тръгването към итал феста е добре да се напише и в форумите и да се знае от всички - сте стане готина колона от италянки.

Коментар

ROSHI написа:
            sonicempire написа:
            ROSHI написа:
            И кога ще се сабирате пак и къде да поразходя и моето Пунто , че като гледам става купон и мяркам хора които не сам виждал от доста време.
            по принцип срещите са всяка втора и последна неделя от месеца,кото ще рече че следващата среща ще е на 27.09 от 19 часа
            и аз тази дата видях че се пада , но се надявах да е по скоро-ок мерси , а по въпроса за тръгването към итал феста е добре да се напише и в форумите и да се знае от всички - сте стане готина колона от италянки.
            Жоре ти си мноо бърз бате, даже и пунтото да е на платформата, теглено от "лудата" баничарка Нема да моеме те стигнеме :D Между другото колко най-добро време, успя да дадеш на Сливен, че от мотане покрай маздата и широкото и пиене на бири не успях да ти видя нито едно време?А фанахте ли некоя риба после? :D

Коментар

ROSHI написа:
              sonicempire написа:
              ROSHI написа:
              то идеята да караме в колона е добра ама все ще изкочи някой дето е много бърз и да прави ластици ,и вечно на някой му е бавно на друг му е бързо и така

Коментар

Всяка година стават готини колони - то си е практика Определяте си една скорост 120км/ч примерно и който иска да кара с вас..... състезателите да си таковат-таковата

Коментар

Kuku написа:
                  Всяка година стават готини колони - то си е практика Определяте си една скорост 120км/ч примерно и който иска да кара с вас..... състезателите да си таковат-таковата
                  колега ти мислиш ли че някои коли ще могат да качват витиня с 120 не мисля.от личен опит го казвам

Коментар

sonicempire написа:
                    Kuku написа:
                    колега ти мислиш ли че някои коли ще могат да качват витиня с 120 не мисля.от личен опит го казвам
                    когато се разберем да караме в колона, скоростта се определя от първия който е длъжен да не бърза. Спазваме си една и съща скорост , а изостане ли някой е добре да го изчакваме- ето примерно аз от време на време ще трябва да спирам да сипвам бензин че с този разход не мога и 100 км да мина, което конкретно за мен е без проблем защото наваксвам бързо .

Коментар

sonicempire написа:
                      Kuku написа:
                      Нали за това казвам, че ще се разберете предварително, а и освен това си има ясно формулирани начини за движение в група - най-бавните винаги са отпред, за да не догонват; изпреварванията стават на разменен принцип; ако един спре, всички спират, за това е нужно който спира да предвиди по-голяма отбивка; и т.н....

Коментар

среща

днес ще мине ли някой да се съберем
                        КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                        Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                        http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Е щом Верчето и Надето ще са там!...
                          ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Аз ще дойда.Пешо, ще нося и кочана с фактурите да ги обсъдим и направо да ги допишем... може дори да ти го оставя - ще се разберем!

Коментар

Там съм !

Коментар

Аз обаче не

Коментар

Working...
                                X