Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в София - част 1

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ейй вече сме важни браво, браво..... наближава и неделята да запечатаме за какво става въпрос на тая срещаа

Коментар

Понеже срещата става регулярна съм в включил в списъка на форумните срещи:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=42354София: Всяка неделя от 11:30 в пицария Пипълс или Толедо - кв. Хиподрума Всеки четвъртък от 19:30 в пицария Дон Вито - кв. Красна поляна Всеки петък/събота/неделя от 21:30 на бензиностанция ОМВ - Бояна Всеки последен понеделник на месеца от 19:00 на пазар Слатина Всяка втора и последна неделя на месеца от 19:00 на паркинга на Кауфланд Банишора - Пунто среща

Коментар

Пичове и мен ме бройте....
        ......1.8....16v.....1997....

Коментар

ogi28b написа:
          Вие какво мислите, да го обръщате на сайт за запознанства ли ?! Като имаш предвид колко жени карат коли, че и Фиати, че и да влизат във форума, че и по срещи да ходят.... май клони към нула.
          Не знам колко жени влизат във форума, но забелязах, че голяма част от жените се учат да карат на Пунто - тоест първатата им кола е Пунто. Даже вкъщи се шегуваме, че пунтото за жените е като гоУф за мъжете. Даже да си призная и аз в началото исках пунто, но взех, че се забавих с купуването на кола и се научих да карам (поне така си мисля), та реших, че ми трябва нещо по-мощно и стабилно. Та погледнато от тази страна, поне според мен доста жени карат Фиат.

Коментар

Мда, Двата лъва звучи добре. Значи Понеделник 14.09.2009г. среща в Двата лъва .
            Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW

Коментар

това за банишора ми е доста удобно :D
              Соске би ческо те

Коментар

среща

днес ще дойде ли някой
                КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Да не ми мине котка път и да не казвам голяма дума, но ще гледам да мина! Пък дано успея да покажа на компанията и най-вече на No_Name, че не всички жени карат Пунто
                  Никой нормален човек не си ляга в деня в който е станал!!!

Шофирането е мисловен процес, който протича в мозъка.Останалото е движение по инерция!

Коментар

Днес съм на линия.
                    ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Ми айде и аз ще дойда,ама само за една количка
                      И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

sof4o написа:
                        Пък дано успея да покажа на компанията и най-вече на No_Name, че не всички жени карат Пунто
                        No_Name, няма да дойде, защото е работохоличка, но иначе знам, че не всички жени карат Пунто. И аз самата не карам пунто, но съм си изградила мнение, че голям процент жени карат или поне за някакъв период са карали такава кола. Просто от 10 приятелки поне 4 са карали пунто, което си е около 40%.

Коментар

rs500 написа:
                          това за банишора ми е доста удобно :D
                          еми колега това е идеята да е еднакво удобно на всички
                          Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

и на мен ми е екстра там
                            Fiat Punto 1.4 gt turbo
                            Ford Fiesta 1.3 new port

Коментар

На мен на отиване и връщане маи ше ми чукне 30км от младост, но пък мисля да се присъединя и аз тая седмица

Коментар

И аз съм от скоро с Пунта и мисля да ви постетя за пръв път.
                                Punto 1.4 GT 94г.

Коментар

Working...
                                X