Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в София - част 1

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

simiman написа:
    Там съм. Само да питам, понеже не съм влизал в закрития паркинг - има ли достатъчно място
    има има не се притеснявай
    Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

Аз съм на работа всяка Божа неделя... Голема гадост, но какво ли не прави човек за едната заплата... Някоя събота обаче ще дойда. Моята пунтара си ме слуша, ако и да не е лъскава. Ще мина някой път да видя има ли нови машини... И пуснете снимки, та да изплакна поне очите
      Стояха зверчета
      Около плета
      В тях стреляха
      И те умираха

Коментар

Ние ще дойдем. Освен ако не излезе нещо непредвидено :D :D :D

Коментар

колега тоя път не само снимки ще има но слме подготвили и камера с оператор който после ще ги монтира в клип,постарали сме се да бием по манящина пловдивските браво срещи

Коментар

Ще чакаме, ще чакаме...Пък другия, ако мога да дойде де, ви предлагам да излезем някъде в "близката София"... Имам предвид нещо от сорта на Елин Пелин, Равно поле, БожурищеХубаво изкарване в неделя!
            Стояха зверчета
            Около плета
            В тях стреляха
            И те умираха

Коментар

аз съм за Божурище с две ръце и два крака :D :D :D

Коментар

Предполагам,че и аз ще съм на линия
                браво 1.6 16v 1997 103hp
                колкото повече,толкова повече

Коментар

Като не върви не върви.Миналата среща не можах да дойда заради авария в къщи.Следващата изпускам защото съм на дежурство.Тръгвам в 7.00 в понеделник и се прибирам около 18.00 в сряда.
                  Фиат Типо 1.4 2017г.

Коментар

Ей момичета и момчета.....дайте направо да се съберем в тези лъвове в Слатина, че мисля времето няма да е много походящо за външно събиране около дружбенския гьол Оги, от все сърце ти пожелавам скорошно оздравяване!!! Пък ако се наложи ще ти дойдем и на крака Приятел в нужда се познава...и не се забравя Дайте да уточним дата, че да мога и аз да се появя след кратко отсъствие
                    Никой нормален човек не си ляга в деня в който е станал!!!

Шофирането е мисловен процес, който протича в мозъка.Останалото е движение по инерция!

Коментар

Айде няма да казвам защо :Dмисля и аз да мина да видя братята пунтовци, нищо че не съм с пунта :P

Коментар

Insane написа:
                        Айде няма да казвам защо :Dмисля и аз да мина да видя братята пунтовци, нищо че не съм с пунта :P
                        добре дошъл в клуба братле :D

Коментар

Ще съм на линия и на 17-ти само кажете със сигорност дали ще има среща и къде ще се проведе.ПС: В Drujba City е голям студ, така че дайте на закрито някъде...

Коментар

Kotseto написа:
                            Ще съм на линия и на 17-ти само кажете със сигорност дали ще има среща и къде ще се проведе.ПС: В Drujba City е голям студ, така че дайте на закрито някъде...
                            Е нали 14-ти ? Защо пък 17-ти ?
                            Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
                            Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

Защото вместо 4 съм натиснал 7.

Коментар

Променям си становището, ще мога да дойда, вече се движа сравнително нормално, така че едно излизане няма да ми навреди. По предварителни данни в понеделник през деня ще е не повече от 18 градуса, и дъждовно, така че предлагам да направим скромна вечеря в ресторант двата лъва ? Или където кажете, стига да може да побере толкова народ...Ето и карта, много е близо до първоначалните ни срещи на пазара - на 100 метра западно. Червеното кръгче в югоизточния край е точното място на ресторанта, а като ориентир се вижждат стадион академик, зала фестивална, рдвр София окръг Мястото на старите срещи може да видите в този пост
                                Прикачени файлове

Коментар

Working...
                                X