Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в София - част 1

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Само да вметна, че 19ч. е един прекрасен час за неделна среща.... през Август, но не и през Януари, например Помислете и в тази посока - след месец и нещо в 19ч. ще е студено и тъмно

Коментар

Хмх...издебнал си и фиатките
      браво 1.6 16v 1997 103hp
      колкото повече,толкова повече

Коментар

Ехе...тоя път бая хора сте се събрали....другият път май ще дойда и аз....макар и без кола....Бачев има ли място е тая двувратка?
        Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Баш средата на октомври може и все още да е доста топло и приятно, но найстина зимните месеци не е много приятно Може да не съм с пунту... според мен е добре 2 пъти в месеца. и този час е добре за по топлите месеци. За по- голям паркинг.... Кауфланд е на 1 светофар растояние от билла-та, а там място да иска човек Става въпрос за кауфланд-а до централния затвор в квартал банишора лол

Коментар

Изпуснал си моя транспорт.Не е фиат ама все пак небях пеша
            Прикачени файлове

Коментар

Ееее, ти си се маскирал, аз как да разбера че си ти....

Коментар

Здравейте и от мен....сори за закъснелия ми коментар, ама нямах възможност да мина колкото и да исках, а пък както съм и без кола - кофти работа. Надявам се до другата среща или да съм я оправила или продала
                Никой нормален човек не си ляга в деня в който е станал!!!

Шофирането е мисловен процес, който протича в мозъка.Останалото е движение по инерция!

Коментар

ses написа:
                  bachev написа:
                  ogi28b написа:
                  bachev - ще хванеш промоцията - новите черпят !
                  Хич не си го и помисляй Ние сме 3ма човека с 2 Бравока Айде влизам да си зема душ и се спускам към Дружба. До после.
                  Този път се разминахме,пък за другия не се знае.ПС:колкото до самата среща...бих дошъл пак друго не мога да кажа.ПС2: за хората които едва ли са ме запомнили което мога да кажа и аз за някои от присъстващите на нея аз съм Григор,бях с надпис Alaska на дрехата ми :P
                  Вижте какво.....Това дето го обяснявате - новите черпят, хич не ми харесва.....така няма да накарате "новите" да идват по срещите
                  Никой нормален човек не си ляга в деня в който е станал!!!

Шофирането е мисловен процес, който протича в мозъка.Останалото е движение по инерция!

Коментар

Kuku написа:
                    Само да вметна, че 19ч. е един прекрасен час за неделна среща.... през Август, но не и през Януари, например Помислете и в тази посока - след месец и нещо в 19ч. ще е студено и тъмно
                    като дойде това време ще го обсъдим пак и може да го изместим ранния следобяд
                    Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

Значи следващата среща ще е? Нека от сега още да се знае

Коментар

Geraka написа:
                        Ехе...тоя път бая хора сте се събрали....другият път май ще дойда и аз....макар и без кола....Бачев има ли място е тая двувратка?
                        Немаш грижи само да не съм на работа Относно срещата - добре се получи, но ако има повече колежки няма да е зле Също мисля, че трябва да си намерим място, на което да спираме на куп фиатките за да си личи, че има среща на Фиат Форум все пак )) А и мисля, че е хубава първите 20-30 мин от срещата да си стоим при колите да си поговорим аа уу, всеки да си сподели проблемите, и евентуално да получи някакъв съвет и т.н. Някой ще каже : тоя дойде 1 път и вече ъкъл дава, но това все пак си е мое лично мнени и представа за среща на Фиат Форум
                        Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
                        Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

sof4o написа:
                          ses написа:
                          bachev написа:
                          ogi28b написа:
                          Хич не си го и помисляй Ние сме 3ма човека с 2 Бравока Айде влизам да си зема душ и се спускам към Дружба. До после.
                          Този път се разминахме,пък за другия не се знае.ПС:колкото до самата среща...бих дошъл пак друго не мога да кажа.ПС2: за хората които едва ли са ме запомнили което мога да кажа и аз за някои от присъстващите на нея аз съм Григор,бях с надпис Alaska на дрехата ми :P
                          Вижте какво.....Това дето го обяснявате - новите черпят, хич не ми харесва.....така няма да накарате "новите" да идват по срещите
                          Коелга не мисля че реално очакват някои новак да почерпи,просто си чешат езиците или поне аз така го възприемам
                          браво 1.6 16v 1997 103hp
                          колкото повече,толкова повече

Коментар

sof4o написа:
                            ses написа:
                            bachev написа:
                            ogi28b написа:
                            Колежке не се притеснявай Те се шегуват
                            Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

bachev написа:
                              Немаш грижи само да не съм на работа Относно срещата - добре се получи, но ако има повече колежки няма да е зле Също мисля, че трябва да си намерим място, на което да спираме на куп фиатките за да си личи, че има среща на Фиат Форум все пак )) А и мисля, че е хубава първите 20-30 мин от срещата да си стоим при колите да си поговорим аа уу, всеки да си сподели проблемите, и евентуално да получи някакъв съвет и т.н. Някой ще каже : тоя дойде 1 път и вече ъкъл дава, но това все пак си е мое лично мнени и представа за среща на Фиат Форум
                              Абе и аз така си мисля, че трябва да протича, ама явно на старите кучете им е омръзнала тая част със седенето по колите....май бирите по ги влечат
                              Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Дискриминация Поканете ни и нас де Или да си правим Браво среща
                                Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

Working...
                                X