Подмина не е точната дума понеже вие бяхте зад аквариума .Аз лично съм за срещи навън до колите и всеки да покаже какво е правил по колата и т.н.Иначе ако се организираме за нещо извън софия с 1 преспиване в някоя хижичка ще е идеалния вариант.Не мисля че съм се свил просто бях с приятелката си и затова седнахме на бара.Другият път ( ако има друг път) ще дойда с отличителна фланелка или нещо подобно .
Колега, ние се събираме да се видим защото ни е кеф. Ако искахме да се наказваме щяхме да седим отвън на дъжда.Естествено че когато времето е хубаво повечето време прекарваме отвън - виж по-назад в темата има снимки ...Заповядай следващият път
Чиии.. то ако ще стоиме вънка да си показваме гъзарштините то Вии от моя самолет нищо няма да може да покажете на своите коли... само мойта ще зяпате занемели :P ..aaaa и Може да се фукам с рибарските ми принадлежности хахаха И ТЕ ТАКА ..
Колега, ние се виждаме всяка седмица, така че просто няма как всеки път да сме навънка по колите и да гледаме кой какво е направил. Ако някой има с какво да се похвали, тогава да. Но иначе просто сядаме да пием по нещо и да чукнем по едно лафче. Пък и до колкото си спомням тая неделя не беше от най-топлите.
Fiat Punto 1.7TD Mazda 626 2.0 Fiat Croma 2.4 Multijet
На мен ми хареса! Искам да се извиня на хората на които не обърнах грам внимание, но като за първи път ми беше малко неловко и странно. Иначе определено беше яко, макар, че си мълчах през повечето време! Дано не сте ме помислили за някакъв сдуханяк В неделя там ли сме?
Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza' Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"https://www.fiat-uno.org/
Коментар