Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в София - част 1

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хора с ланчи приемате ли
    ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

jblmusic написа:
      Подмина не е точната дума понеже вие бяхте зад аквариума .Аз лично съм за срещи навън до колите и всеки да покаже какво е правил по колата и т.н.Иначе ако се организираме за нещо извън софия с 1 преспиване в някоя хижичка ще е идеалния вариант.Не мисля че съм се свил просто бях с приятелката си и затова седнахме на бара.Другият път ( ако има друг път) ще дойда с отличителна фланелка или нещо подобно .
      Колега, ние се събираме да се видим защото ни е кеф. Ако искахме да се наказваме щяхме да седим отвън на дъжда.Естествено че когато времето е хубаво повечето време прекарваме отвън - виж по-назад в темата има снимки ...Заповядай следващият път

Коментар

Чиии.. то ако ще стоиме вънка да си показваме гъзарштините то Вии от моя самолет нищо няма да може да покажете на своите коли... само мойта ще зяпате занемели :P ..aaaa и Може да се фукам с рибарските ми принадлежности хахаха И ТЕ ТАКА ..

Коментар

Колега, ние се виждаме всяка седмица, така че просто няма как всеки път да сме навънка по колите и да гледаме кой какво е направил. Ако някой има с какво да се похвали, тогава да. Но иначе просто сядаме да пием по нещо и да чукнем по едно лафче. Пък и до колкото си спомням тая неделя не беше от най-топлите.
          Fiat Punto 1.7TD
          Mazda 626 2.0
          Fiat Croma 2.4 Multijet

Коментар

На мен ми хареса! Искам да се извиня на хората на които не обърнах грам внимание, но като за първи път ми беше малко неловко и странно. Иначе определено беше яко, макар, че си мълчах през повечето време! Дано не сте ме помислили за някакъв сдуханяк В неделя там ли сме?
            Fiat Punto 1.1 6Speed

Коментар

beast31 написа:
              В неделя там ли сме?
              Разбира се
              Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
              Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
              Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
              Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"

https://www.fiat-uno.org/

Коментар

Че иска ли питане
                Fiat Punto 1.7TD
                Mazda 626 2.0
                Fiat Croma 2.4 Multijet

Коментар

утре ще пиеме ли по чай
                  Mercedes E200 coupe

Коментар

icomirGT написа:
                    утре ще пиеме ли по чай
                    Аз няма да идвам ще ходя на село
                    И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

Там сме.Пък дали ще е чай не се знае.Може кафе Бира и т.н.

Коментар

Може и аз да мина Yellow_Flash_Colorz_PDT_15

Коментар

Ааа, ще мина да опитам тази напитка чаИ! Yellow_Flash_Colorz_PDT_19
                          ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

За бира няма да стане, че тия избори...
                            Fiat Punto 1.7TD
                            Mazda 626 2.0
                            Fiat Croma 2.4 Multijet

Коментар

Може и по арабска свирка Yellow_Flash_Colorz_PDT_30

Коментар

izida написа:
                                Може и по арабска свирка Yellow_Flash_Colorz_PDT_30

Коментар

Working...
                                X