Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в София - част 1

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз може да несъм с пунто ама то разликата междо уното и пунтото не е голяма и се надявам да неме върнете.

Коментар

nikolai_slavista написа:
      Аз може да несъм с пунто ама то разликата междо уното и пунтото не е голяма и се надявам да неме върнете.
      няма шанс да те върнем
      Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

Оп оп оп.. чакайте че съм изпуснал много.. някой да ме светне набързо къде, кога.. ако не съм изтървал вече срещата, съжалявам .. просто сега погледнах форума..
        Fiat Punto 1.2 16V 85 k.c. 1998г.

Коментар

Аз минах за малко - доста Пунтота имаше, браво за организацията. ПП - Моля, ако някъде, някой случайно ме е снимал, да не публикува конкретната снимка във форума - БЛАГОДАРЯ!
          Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Бла, пак испуснах.. можех да мина..
            Fiat Punto 1.2 16V 85 k.c. 1998г.

Коментар

Някой преброи ли Пунтата?На мен лично ми хареса на мероприятието.
              При пуснат ляв мигач от автобус на спирка, задействай спирачката и дай сигнал на водача.

Коментар

хубаво беше и евала на колегата sonicempire
                Fiat Punto 1.4 gt turbo
                Ford Fiesta 1.3 new port

Коментар

Шъ мъ прощаате чъ мъ нямъши ъмъ гостенцето ми не моише да гу остая ... другия път съм на линия ... ако не на една съм на две :P
                  Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Сокче,много си срамежливо,бе! :D Абе,групата!В кое кафе се набихте,а?Другият път най-бавните коли,най-отпред! Браво,колеги!Добро начало поставихме!
                    Fiat Punto 1.1 6Speed

Коментар

beast31 написа:
                      Сокче,много си срамежливо,бе! :D
                      Пхаха, я пак? Нещо не бях в настроение днес...
                      Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Нищо бе,другия път!
                        Fiat Punto 1.1 6Speed

Коментар

beast31 написа:
                          Сокче,много си срамежливо,бе! :D Абе,групата!В кое кафе се набихте,а?Другият път най-бавните коли,най-отпред! Браво,колеги!Добро начало поставихме!
                          Аз им казах да не се юркат че ще изгубим някой ала кой ти слуша.....сори колега...
                          ......1.8....16v.....1997....

Коментар

rdinev написа:
                            Оп оп оп.. чакайте че съм изпуснал много.. някой да ме светне набързо къде, кога.. ако не съм изтървал вече срещата, съжалявам .. просто сега погледнах форума..
                            колега надявам се следващия път да се видим на Пунто събиране.колеги каквво ще кажете -да го направим ли редовно събирането?мисля че направихме доста силна група- 16 коли.и благодаря на николай слависта за перфектното озвучаване 148дб
                            Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

Последно напомняне за утре - в 19-00 ще се видим на езерото в дружба 1, на алигатора. По план-график времето ще е нетипично, затова си носете дебели дрехи, вълнени чорапи и други зимни пособия.

Коментар

sonicempire написа:
                                rdinev написа:
                                колега надявам се следващия път да се видим на Пунто събиране.колеги каквво ще кажете -да го направим ли редовно събирането?мисля че направихме доста силна група- 16 коли.и благодаря на николай слависта за перфектното озвучаване 148дб
                                GT-тата,ВИНОВНИ !!! Разбира се,че трябва да стане редовна среща!Само да не ни оставяте с Ники да Ви търсим по кварталите!
                                Fiat Punto 1.1 6Speed

Коментар

Working...
                                X