Оп оп оп.. чакайте че съм изпуснал много.. някой да ме светне набързо къде, кога.. ако не съм изтървал вече срещата, съжалявам .. просто сега погледнах форума..
Аз минах за малко - доста Пунтота имаше, браво за организацията. ПП - Моля, ако някъде, някой случайно ме е снимал, да не публикува конкретната снимка във форума - БЛАГОДАРЯ!
Оп оп оп.. чакайте че съм изпуснал много.. някой да ме светне набързо къде, кога.. ако не съм изтървал вече срещата, съжалявам .. просто сега погледнах форума..
колега надявам се следващия път да се видим на Пунто събиране.колеги каквво ще кажете -да го направим ли редовно събирането?мисля че направихме доста силна група- 16 коли.и благодаря на николай слависта за перфектното озвучаване 148дб
Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.
Последно напомняне за утре - в 19-00 ще се видим на езерото в дружба 1, на алигатора. По план-график времето ще е нетипично, затова си носете дебели дрехи, вълнени чорапи и други зимни пособия.
колега надявам се следващия път да се видим на Пунто събиране.колеги каквво ще кажете -да го направим ли редовно събирането?мисля че направихме доста силна група- 16 коли.и благодаря на николай слависта за перфектното озвучаване 148дб
GT-тата,ВИНОВНИ !!! Разбира се,че трябва да стане редовна среща!Само да не ни оставяте с Ники да Ви търсим по кварталите!
Коментар