Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в София - част 1

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

еми дотук сме към 5 коли от форума и аз мога да доведа още един двама с ГТ та .за по едно може да се съберем.всяко начало е трудно
    Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

Колеги, бих дошла, но съм без кола до края на месеца...
      Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

еми ела с градския

Коментар

sonicempire написа:
          еми ела с градския
          Така не е интересно А, и ми е доста далечко от Бояна..

Коментар

колеги няма лли кой да мине да вземе това девойче.аз не мога щото ще ме пляскат.

Коментар

sonicempire написа:
              колеги няма лли кой да мине да вземе това девойче.аз не мога щото ще ме пляскат.
              И, като заваляха ония ми ти предложения...

Коментар

Прасковке няма да се отървеш ... аз ще мина и ще те взема ... ако искаш разбира се Пиши ми на лично телефон ... не ми е проблем да мина през Бояна, ако имаш желание ...
                Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

еми да се надяваме че ще се навият повече хора да дойдат заради теб.сериозно ако трябва да минем да т вземем.то ние сме важни не колите .а и в крайна сметка не правим събор на ролс ройс а на обикновенни пунтовци с необикновенни собственици :D :D :D

Коментар

sonicempire написа:
                    еми да се надяваме че ще се навият повече хора да дойдат заради теб.сериозно ако трябва да минем да т вземем.то ние сме важни не колите .а и в крайна сметка не правим събор на ролс ройс а на обикновенни пунтовци с необикновенни собственици :D :D :D
                    Напълно съм сагласен с колегата и аз поканих малко от кварталните собстеници на пунто дано да се сабрем повечко хора
                    Fiat Punto 1.4 gt turbo
                    Ford Fiesta 1.3 new port

Коментар

SokOtPraskova написа:
                      Колеги, бих дошла, но съм без кола до края на месеца...
                      Спокс и моита кола не е на 100%
                      Fiat Punto 1.4 gt turbo
                      Ford Fiesta 1.3 new port

Коментар

Абе кво се оплаквате бре ... мойта е в окаяно състояние и със спукан ауспух, ма ще дойда да пия 1 кафе ... нема да умра от срам ... вервайте ми :D
                        Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Колеги, на 31.08 ще пием ли по фанта Хмел .
                          Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW

Коментар

Аз отпадам за 30-ти ,на работа съм и няма да успея да дойда , другия път дано имам възможност.
                            FIAT Punto GT'96 131hp
                            FIAT Punto TD 60 '98
                            Alfa Romeo 155 2.0 16v Т.s.

Коментар

sonicempire мерси за подсещането, но за 30-ти пропускам и аз съм на работа...Иначе след включването на колежката темата силно се раздвижи Yellow_Flash_Colorz_PDT_02 ако се появят още 4-5 момичета, няма да може да намерим паркинг в София да ни побере хахаха

Коментар

Не. Ние на тази дата и в този час ще сме положили задници в ресторанта на ВПД Несебър.
                                "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                                Ванга

Коментар

Working...
                                X