Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в София - част 1

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

който може и има възможност да заповяда.всеки е добре дошъл
    Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

Еее, еее ... вие точно датата на която имам работа избрахте ... тва сигурно някой боб е хвърлял
      Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Ichkin написа:
        Еее, еее ... вие точно датата на която имам работа избрахте ... тва сигурно някой боб е хвърлял
        колега дано да успееш да се освободиш от ангажименти.неделя е удобна за всички според мен

Коментар

Много хубава идея и ние в София да си имаме Пунто среща. Ще се опитвам да идвам ако станат традиция, но за 30-ти едва ли ще успея, ГТ-то ми има проблеми с охлаждането, но пък може да дойда с дизеляка въпреки ,че ме е малко срам да го докарам на подобно мероприятие като се има в предвид ,че е с доста лош външен вид.
          FIAT Punto GT'96 131hp
          FIAT Punto TD 60 '98
          Alfa Romeo 155 2.0 16v Т.s.

Коментар

mitko GT написа:
            Много хубава идея и ние в София да си имаме Пунто среща. Ще се опитвам да идвам ако станат традиция, но за 30-ти едва ли ще успея, ГТ-то ми има проблеми с охлаждането, но пък може да дойда с дизеляка въпреки ,че ме е малко срам да го докарам на подобно мероприятие като се има в предвид ,че е с доста лош външен вид.
            абе Митак все едно не се знаем,аз и с колело да дойда за мен няма значение,на никой няма да му е проблем.важните сме ние не колите.давайте предложения за място за събиране.ако искате може да е на паркинг на някоя била или голям магазин

Коментар

хит-а в младост ?
              Fiat Punto 1.4 gt turbo
              Ford Fiesta 1.3 new port

Коментар

mitko GT написа:
                Колега не се притесняваи за това тя и моита кола не е с чуден външен вид
                Fiat Punto 1.4 gt turbo
                Ford Fiesta 1.3 new port

Коментар

аз давам мойто предложение билата на сливница и опълченска.според мен е разумно решение поради факта че на всички ни ще е на еднакво растояние понеже се намира в центъра,който живее в центъра ще намаже :D :D :D

Коментар

sonicempire написа:
                    аз давам мойто предложение билата на сливница и опълченска.според мен е разумно решение поради факта че на всички ни ще е на еднакво растояние понеже се намира в центъра,който живее в центъра ще намаже :D :D :D
                    ами не е лошо като идея самоче там е гъч ...
                    Fiat Punto 1.4 gt turbo
                    Ford Fiesta 1.3 new port

Коментар

еми тогава може и на кауфланд банишора там е голям паркинга,но според мен на билата ще има място

Коментар

ами на билата тогава само час кажи и сме там
                        Fiat Punto 1.4 gt turbo
                        Ford Fiesta 1.3 new port

Коментар

2ма гласували ЗА предложението се приема :D била опълченска на паркинга към 12.00 да се понаспим

Коментар

ok там съм неделя 30.08.2009 Паркинга на била (сливница и опълченска) 12:00
                            Fiat Punto 1.4 gt turbo
                            Ford Fiesta 1.3 new port

Коментар

Станахме трима!Дано се сберем повече!
                              Fiat Punto 1.1 6Speed

Коментар

Ами аз ако успея да мина - ще мина за набързо Иначе била-та на опълченска в неделя точно ... не е удачен вариант :DАма където кажете де - на мене не ми е проблем
                                Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Working...
                                X