който може и има възможност да заповяда.всеки е добре дошъл
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в София - част 1
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Много хубава идея и ние в София да си имаме Пунто среща. Ще се опитвам да идвам ако станат традиция, но за 30-ти едва ли ще успея, ГТ-то ми има проблеми с охлаждането, но пък може да дойда с дизеляка въпреки ,че ме е малко срам да го докарам на подобно мероприятие като се има в предвид ,че е с доста лош външен вид.FIAT Punto GT'96 131hp
FIAT Punto TD 60 '98
Alfa Romeo 155 2.0 16v Т.s.
Коментар
-
mitko GT написа:Много хубава идея и ние в София да си имаме Пунто среща. Ще се опитвам да идвам ако станат традиция, но за 30-ти едва ли ще успея, ГТ-то ми има проблеми с охлаждането, но пък може да дойда с дизеляка въпреки ,че ме е малко срам да го докарам на подобно мероприятие като се има в предвид ,че е с доста лош външен вид.Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.
Коментар
-
mitko GT написа:Много хубава идея и ние в София да си имаме Пунто среща. Ще се опитвам да идвам ако станат традиция, но за 30-ти едва ли ще успея, ГТ-то ми има проблеми с охлаждането, но пък може да дойда с дизеляка въпреки ,че ме е малко срам да го докарам на подобно мероприятие като се има в предвид ,че е с доста лош външен вид.Fiat Punto 1.4 gt turbo
Ford Fiesta 1.3 new port
Коментар
-
sonicempire написа:аз давам мойто предложение билата на сливница и опълченска.според мен е разумно решение поради факта че на всички ни ще е на еднакво растояние понеже се намира в центъра,който живее в центъра ще намаже :D :D :DFiat Punto 1.4 gt turbo
Ford Fiesta 1.3 new port
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар