Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в София - част 1

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Слав написа:
    Grisha написа:
    Аз няма с кво
    Пусни се със Цитрончето бря
    Дедото ше е по кръчмите петък вечер и сигурно ше му требе
    ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

beast31 написа:
      Колеги,от 2-3 дена се радвам на ново/за мен/Punto.И тъй като нямам физическата възможност да кача снимки на колата,единственият начин да Ви я представя е да я дотъркалям в неделя зад БИЛА!Разбрах,че не хапете/много/,но като новобранец искам да попитам-има ли някакви други условия за да мога да присъствам на Вашите срещи?
      Само можеш да спечелиш от това. Условието е да си носиш пари за кафе или бира, щото ще идскаш да черпиш накрая :D
      Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
      Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Благодаря Ви!Надявам се да се видим в неделя!
        Fiat Punto 1.1 6Speed

Коментар

леле като гледам как готино си прекарвате по тия сбирки, много ми се изка и аз да дойда някои път, но нямам книжле оште остават ми 9 месеца до курсовете
          fiat coupe1,8 16v , fiat 850coupe,beta 2000 16v i beta 1600 16v

Коментар

Кой ще идва днес ?Мисля да намина! :D

Коментар

Ами и аз ще гледам да намина
              RIP Притежателка на горда Panda RIP
              Bravo 1.2 16V

Коментар

Аз може и да пропусна че имам една разглобена кола за сглобяване. Ако се сетя да направя снимки ще ви ги покажа после. А ако помагача ми реши да почива днес ще дойда и аз

Коментар

Искате ли в Четвъртък да си спретнем една среща в Peoples към 19.00-20.00 ч.
                  Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
                  Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
                  Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
                  Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"

Търси се..

Коментар

Може!
                    In Tipo Veritas

Фиат Типо 1.6 DOHC
                    Фиат Стило 1.6

Коментар

FIRE 8V написа:
                      Ами аз бих дошъл ама правя ремонт в нас
                      И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

FIRE 8V написа:
                        Аз съм съгласен ще бъда там, ако не изникне нещо много спешно !!!!
                        Fiat Bravo 1,6 16v, JR Sport Filter

Коментар

Кви са тия семейни сбирки в "peoples" бе?Реших да отида веднъж , всички седнали на 2 събрани маси и няма място да седнеш. Постоях на бара и си тръгнах. На всичкото отгоре "Ключаря" се прави че не ме познава пред заведението и едно здрасти няма. То бива да сте секта ама мислих си, че винаги сте отворени и приятелски настроени за нови членове на клуба.Явно съм грешал.
                          Punto 1.4 gt

Коментар

Колега, не си спомням скоро някого да сме връщали А ако вземем да каним всички които са седнали на бара кой знае за какви ще ни помислят...

Коментар

jblmusic написа:
                              Кви са тия семейни сбирки в "peoples" бе?Реших да отида веднъж , всички седнали на 2 събрани маси и няма място да седнеш. Постоях на бара и си тръгнах. На всичкото отгоре "Ключаря" се прави че не ме познава пред заведението и едно здрасти няма. То бива да сте секта ама мислих си, че винаги сте отворени и приятелски настроени за нови членове на клуба.Явно съм грешал.
                              Ти ли беше тоз дето ни подмина и седна на бара, щото го досрамя? Що не си презнаеш направо че си се свил? Половината точно тогава за първи път идваха. Просто ела и кажи едно здрасти, това е достатъчно..До колкото си сномням точно ключаря каза че те е виждал, но не се сеща дали си от клуба или не.
                              Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                              Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Подмина не е точната дума понеже вие бяхте зад аквариума .Аз лично съм за срещи навън до колите и всеки да покаже какво е правил по колата и т.н.Иначе ако се организираме за нещо извън софия с 1 преспиване в някоя хижичка ще е идеалния вариант.Не мисля че съм се свил просто бях с приятелката си и затова седнахме на бара.Другият път ( ако има друг път) ще дойда с отличителна фланелка или нещо подобно .
                                Punto 1.4 gt

Коментар

Working...
                                X