колеги утре ще имаме ли срещичка или......не.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в София - част 1
Collapse
Заключена тема
X
X
-
jorkos написа:колеги утре ще имаме ли срещичка или......не.
Коментар
-
floks
Yellow_Flash_Colorz_PDT_32 аз пък съм на работа пак 2 смяна и така още 3 седмици тъй че не ми пишете неизвинени
Коментар
-
Стига да не ми изкочи нещо ще гледам да мина... обаче проблемът е, че съм без кола (по стечение на обстоятелствата) и трябва да измисля начин за придвижване.Никой нормален човек не си ляга в деня в който е станал!!!
Шофирането е мисловен процес, който протича в мозъка.Останалото е движение по инерция!
Коментар
-
Junkey написа:sof4o написа:Стига да не ми изкочи нещо ще гледам да мина... обаче проблемът е, че съм без кола (по стечение на обстоятелствата) и трябва да измисля начин за придвижване.Никой нормален човек не си ляга в деня в който е станал!!!
Шофирането е мисловен процес, който протича в мозъка.Останалото е движение по инерция!
Коментар
-
Junkey - няма да идвам с мойта, тя каза че ще излиза с някаква приятелка. А ти с твойта ли ще идваш ? Мислех да дойда с колело, ама като знам че ще се прибирам по тъмно, предпочитам да имам някакви светещи габарити , че знаеш ли кой дружбенски голф, с коя дружбенска астра ще се дърпа, току виж ме задърпали и мен към Орландовци...
Коментар
-
floks
Реклама
Collapse
Коментар