Младежта, който дойде пръв - да сяда отвън.След малко и ние идваме.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в София - част 1
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Такааааа.От днешната среща една групичка реши да преименуваме пицарията от Дон Вито на Дон Космито Заради космонафтите в спагетите Ми.Поръчвам си аз спагети и бира.Носят ми бирата с мръсна чаша и раждива бутилка(като всеки път)След 40мин.ми носят спагетите с мръсна вилица Ама забърсах я и викам аре карай.Ям си аз и виждам косъм Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 продължам аз да си ям и гледам още един космонафт се падава Yellow_Flash_Colorz_PDT_21 След 1ч.и 20мин.дойде пицата на жената та да хапна.Аз повече НЕМА да идвам в това заведение.И без това сервитьорките са гадни.А щях да забравя на Оги салатата имаше специален сос.Соса на готвача Качвам снимки на косъма
Коментар
-
MartoModev : Явно не ги кефиш сервитьорките! Много от колегите които посещават Дон Вито ,такива проблеми нямат. А и да се беше оплакал. Понякога сменят ястията.Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
Трезвен ТУК не пиша!
Un Italiano Vero
Коментар
-
MartoModev написа:kilar написа:MartoModev : Явно не ги кефиш сервитьорките! Много от колегите които посещават Дон Вито ,такива проблеми нямат. А и да се беше оплакал. Понякога сменят ястията.Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
Трезвен ТУК не пиша!
Un Italiano Vero
Коментар
-
MartoModev написа:И без това сервитьорките са гадни.А щях да забравя на Оги салатата имаше специален сос.Соса на готвача Качвам снимки на косъма
Коментар
-
fihi
ogi28b написа:Честито за косъма, да си го ползваш със здраве
Коментар
-
floks
-
deadairplane
Реклама
Collapse
Коментар