Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в София - част 1

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Младежта, който дойде пръв - да сяда отвън.След малко и ние идваме.
    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
    Ванга

Коментар

Айде малко снимки от Дон Косъмос.
      Прикачени файлове
      Ванга

Коментар

Такааааа.От днешната среща една групичка реши да преименуваме пицарията от Дон Вито на Дон Космито Заради космонафтите в спагетите Ми.Поръчвам си аз спагети и бира.Носят ми бирата с мръсна чаша и раждива бутилка(като всеки път)След 40мин.ми носят спагетите с мръсна вилица Ама забърсах я и викам аре карай.Ям си аз и виждам косъм Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 продължам аз да си ям и гледам още един космонафт се падава Yellow_Flash_Colorz_PDT_21 След 1ч.и 20мин.дойде пицата на жената та да хапна.Аз повече НЕМА да идвам в това заведение.И без това сервитьорките са гадни.А щях да забравя на Оги салатата имаше специален сос.Соса на готвача Качвам снимки на косъма
        И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

MartoModev : Явно не ги кефиш сервитьорките! Много от колегите които посещават Дон Вито ,такива проблеми нямат. А и да се беше оплакал. Понякога сменят ястията.
          Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
          Трезвен ТУК не пиша!
          Un Italiano Vero

Коментар

kilar написа:
            MartoModev : Явно не ги кефиш сервитьорките! Много от колегите които посещават Дон Вито ,такива проблеми нямат. А и да се беше оплакал. Понякога сменят ястията.
            Има нещо такова.Никога не са ме кефели тия кифли.Ти къде беше да видиш колко беше лошо?

Коментар

MartoModev написа:
              kilar написа:
              Има нещо такова.Никога не са ме кефели тия кифли.Ти къде беше да видиш колко беше лошо?
              По задачки бях. А и мен винаги ме е кефело в Дон Вито.
              Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
              Трезвен ТУК не пиша!
              Un Italiano Vero

Коментар

MartoModev написа:
                И без това сервитьорките са гадни.А щях да забравя на Оги салатата имаше специален сос.Соса на готвача Качвам снимки на косъма
                ууу-у-у-ууигофуен, у-у-у-уигофуен.... как може да кажеш такова нещо! Сосът беше "майонезен сос с мляко и горчица" примерно, или нещо по-завоалирано... ама си беше убав. Честито за косъма, да си го ползваш със здраве, специално ли се поръчва, или беше подарък от заведението ? (Добре че не си поръча пълнени чушки ) подкрепям kilar за сервитьорките, много са си готини, особено една има там....винаги е в цикъл. всеки ден!

Коментар

ogi28b: И кат е в цикъл не прифаща......
                  Трезвен ТУК не пиша!
                  Un Italiano Vero

Коментар

ogi28b написа:
                    Честито за косъма, да си го ползваш със здраве
                    Аз имам някакъв спомен, че бяха два косъмите

Коментар

Здравейте всички, прегледах темата и смятам че би ми било приятно да се запозная с присъствашите на срещата. До колкото разбрах, за момента се събирате в кръчмата на самия браг на езерото, и ако се състои среща този понеделник ме броите и мен, ако ли не на 31ви.

Коментар

Има нещо такова.Никога не са ме кефели тия кифли.Ти къде беше да видиш колко беше лошо?[/quote]По задачки бях. А и мен винаги ме е кефело в Дон Вито. [/quote]Защитавай ги ти.Може ли да донесат 5-6парчета диня на 9 човека.Тия не са добре казвам ти

Коментар

на срещата ме бройте и мен, аз ще присъствам но мислено после искам снимки да видя

Коментар

Що пак се почна никой данепише когато ще идва на среща. Аз днеска съм на линия.

Коментар

Като няма да се идва - Оги е забранил да се пише в темите! И аз изпълнявам! Няма да дойдем днес - Иван е на работа.
                              Ванга

Коментар

Коментар

Working...
                                X