Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в София - част 1

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Не съм присъствал ! Роси беше .

Коментар

На баба ви хвърчилото, да бяхте ни казали направо утре...Каня всички на рожден ден,ама вчера!
      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
      Ванга

Коментар

Това беше много импровизирано . Сам за да видим Роси (която пак я нямаше само нейната Мареа беше).
        Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW

Коментар

Е ние се събрахме една сериозна групичка фенове :P , тази седмица имахме и ново попълнение със Punto 1.9 JTD
          Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
          Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
          Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
          Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"

https://www.fiat-uno.org/

Коментар

ей ей какво съм направила и къде съм била? нещо изпуснах този месец съм само втора смяна и немога да дойда ,колкото и да искам. ако ви се разхожда до центъра елате при мен Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 , а мареата беше пред работата тъй че сте се препозналииииииии, как ще изпусна сбирката Ирка торта обеща да направи, като идва ехе може да ви дам да опитате ако не ви е сраммммм

Коментар

rosi написа:
              ей ей какво съм направила и къде съм била? нещо изпуснах този месец съм само втора смяна и немога да дойда ,колкото и да искам. ако ви се разхожда до центъра елате при мен Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 , а мареата беше пред работата тъй че сте се препозналииииииии, как ще изпусна сбирката Ирка торта обеща да направи, като идва ехе може да ви дам да опитате ако не ви е сраммммм
              Тя тортата когато кажеш, че ще идваш.

Коментар

fihi написа:
                rosi написа:
                Тя тортата когато кажеш, че ще идваш.
                Едно гълъбче ми каза, че в понеделник Роси ще дойде на срещата. Така че "ще ядем, ще ядем вкусна торта със крем!"

Коментар

Тъй, тъй, торта само на присъстващите!
                  "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                  Ванга

Коментар

дам дам но аз септемви ще ви почерпя със....................нещо, тогава кака ви ще дойде на срещата Yellow_Flash_Colorz_PDT_08 пу пу котка път да не ми мине

Коментар

среща

утре да не забравите да минете на срещата след 19 ч
                      КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                      Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                      http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Irka_fihi написа:
                        Тъй, тъй, торта само на присъстващите!
                        Тъкмо си мислех да я пропусна тази среща, но щом като поставяте така въпроса . Ще се постарая да доида.
                        Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW

Коментар

Re: среща

kluchar написа:
                          утре да не забравите да минете на срещата след 19 ч
                          Ще се пробваме, но не обещаваме нищо.

Коментар

Junkey ти само заради тортата ли ще дойдеш или за да се видим и да пием по една............кола,ааааааа??????
                            Marea 1.6 16v

Коментар

И аз ще дойда................с жената Yellow_Flash_Colorz_PDT_21
                              И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

Тази ввечер ще има ли някакво присъствие, или всички са по разни морета, и прочее?

Коментар

Working...
                                X