Ми да в неделя! :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в София - част 1
Collapse
Заключена тема
X
X
-
izida написа:FaceLess написа:Това е защото тогава се събираме всички безделници, които се чудят как да си уплътнят неделите Yellow_Flash_Colorz_PDT_08Аз само се шегуфкам, а ти ме смъмри набързо Yellow_Flash_Colorz_PDT_32
Fiat Punto 1.7TD
Mazda 626 2.0
Fiat Croma 2.4 Multijet
Коментар
-
срещи зад Била
Привет февнове на италианските коли, може би и жени....) Отдавна се каня да мина да се запозная с вас. Само да питам дори и в студените октомврийски дни (Недели) се провеждат тези срещи? И какво ще кажете за срещи по планините, на некоя хижичка с каминка
Ex - Fiat BRAVA 1,6 16V 103ph
Now - Fiat PALIO 1,9 JTD 80ph
Коментар
-
FaceLess написа:izida написа:FaceLess написа:Това е защото тогава се събираме всички безделници, които се чудят как да си уплътнят неделите Yellow_Flash_Colorz_PDT_08Аз само се шегуфкам, а ти ме смъмри набързо Yellow_Flash_Colorz_PDT_32
Коментар
-
Колеги,от 2-3 дена се радвам на ново/за мен/Punto.И тъй като нямам физическата възможност да кача снимки на колата,единственият начин да Ви я представя е да я дотъркалям в неделя зад БИЛА!Разбрах,че не хапете/много/,но като новобранец искам да попитам-има ли някакви други условия за да мога да присъствам на Вашите срещи?Fiat Punto 1.1 6Speed
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар