Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в София - част 1

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

За днес е в сила промоцията - всеки , чиято кола има техническа възможност да бъде свързана към виза по К линия - ще бъде( демек - диагностика дето му викат), стига да покаже бележка за заредени минимум 20 литра на Еко през Юни. Важи също и членска карта на ФФБ, с платен членски внос. Опашката да мине отдясно, ако обичате. А има още една доста интересна изненада, заповядайте да видите с очите, че никой не вярваше...

Коментар

ogi28b написа:
      ..... заповядайте да видите с очите, че никой не вярваше...
      Oги тук нещо ни поизлъга ние нищо не сме видяли .
      Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW

Коментар

Да мина ама много неудобно ми се получава за тези срещи ...Вече работното ми време е до 17:00 и трябва 2 часа да дремя някъде докато стане време за срещата от 19:00Аз и за другата среща в Красна Поляна успявам да си отида в къщи и да му тегля един сън преди да тръгна но поне не се връщам там откъдето съм тръгнал ...

Коментар

Junkey написа:
          ogi28b написа:
          ..... заповядайте да видите с очите, че никой не вярваше...
          Oги тук нещо ни поизлъга ние нищо не сме видяли .
          Не я видяха само тези, които си тръгнаха по-рано. Всички други бяха изненадани. Роси пак я нямаше. Ето и снимки от срещата : (11 человека ги броих грубо )ред.: тва с бирата е някаква конспирация, аз пих фантаред2.: ilkor, ти от София до Дружба докато дойдеш... минава си време
          Прикачени файлове

Коментар

Брей трябваше и аз да дойда! Другия път съм на линия

Коментар

Оги, само да отбележа : Роси дойде :P :P :P :P
              Bravo 1.6 16V

Коментар

mixifixi написа:
                Оги, само да отбележа : Роси дойде :P :P :P :P
                Да бе дошла е, не вярваме искаме снимков материал Вие сте се наговорили да ни лъжете .

Коментар

ilkor написа:
                  Да мина ама много неудобно ми се получава за тези срещи ...Вече работното ми време е до 17:00 и трябва 2 часа да дремя някъде докато стане време за срещата от 19:00Аз и за другата среща в Красна Поляна успявам да си отида в къщи и да му тегля един сън преди да тръгна но поне не се връщам там откъдето съм тръгнал ...
                  Винаги може да се намери време за една срещичка, а пък места за губене на време колкото поискаш .

Коментар

а не така, появих се "малко късно" но се появих, а вие много рано се разотивате mixifixi наздраве

Коментар

ilkor написа:
                      Ако искате и ако ви е удобно, другата среща за 27 да я напривиме в 18:00 часа.... местно време

--------------------

Коментар

Оги ако на две ШБ викаш конспирация, не знам...
                        Marea 1.6 16v

Коментар

Питах колегата Junkey, той каза че Роси не е дошла! Питах и Юлето също, и Рали, и те казаха че Роси не е дошла. Пих 2 Големи Фанти - Хмел. Отсега да кажем - следващата среща ще се проведе на 27 Юли понеделник, отново от 19-00, но който закъснее - няма да го върнем. Специално каним колегата ilkor, да видим какво става с тея вип-потребителите, и за каква титла, колко поста трябват, да уточним нещата на по фанта

Коментар

ще взема да поръчам за всички по една Фанта и като пристигнете да ви чакат на масата, а за Оги и Junkey 2 Yellow_Flash_Colorz_PDT_02

Коментар

rosi написа:
                              ще взема да поръчам за всички по една Фанта и като пристигнете да ви чакат на масата, а за Оги и Junkey 2 Yellow_Flash_Colorz_PDT_02
                              Е няма нужда от две ще вземат да ни ръждясат стомасите .

Коментар

За мене бира :П
                                Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
                                Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

Working...
                                X