За днес е в сила промоцията - всеки , чиято кола има техническа възможност да бъде свързана към виза по К линия - ще бъде( демек - диагностика дето му викат), стига да покаже бележка за заредени минимум 20 литра на Еко през Юни. Важи също и членска карта на ФФБ, с платен членски внос. Опашката да мине отдясно, ако обичате. А има още една доста интересна изненада, заповядайте да видите с очите, че никой не вярваше...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в София - част 1
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Да мина ама много неудобно ми се получава за тези срещи ...Вече работното ми време е до 17:00 и трябва 2 часа да дремя някъде докато стане време за срещата от 19:00Аз и за другата среща в Красна Поляна успявам да си отида в къщи и да му тегля един сън преди да тръгна но поне не се връщам там откъдето съм тръгнал ...
Коментар
-
Junkey написа:ogi28b написа:..... заповядайте да видите с очите, че никой не вярваше...
Коментар
-
ilkor написа:Да мина ама много неудобно ми се получава за тези срещи ...Вече работното ми време е до 17:00 и трябва 2 часа да дремя някъде докато стане време за срещата от 19:00Аз и за другата среща в Красна Поляна успявам да си отида в къщи и да му тегля един сън преди да тръгна но поне не се връщам там откъдето съм тръгнал ...Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW
Коментар
-
floks
а не така, появих се "малко късно" но се появих, а вие много рано се разотивате mixifixi наздраве
Коментар
-
ilkor написа:Да мина ама много неудобно ми се получава за тези срещи ...Вече работното ми време е до 17:00 и трябва 2 часа да дремя някъде докато стане време за срещата от 19:00Аз и за другата среща в Красна Поляна успявам да си отида в къщи и да му тегля един сън преди да тръгна но поне не се връщам там откъдето съм тръгнал ...
--------------------
Коментар
-
Питах колегата Junkey, той каза че Роси не е дошла! Питах и Юлето също, и Рали, и те казаха че Роси не е дошла. Пих 2 Големи Фанти - Хмел. Отсега да кажем - следващата среща ще се проведе на 27 Юли понеделник, отново от 19-00, но който закъснее - няма да го върнем. Специално каним колегата ilkor, да видим какво става с тея вип-потребителите, и за каква титла, колко поста трябват, да уточним нещата на по фанта
Коментар
-
floks
ще взема да поръчам за всички по една Фанта и като пристигнете да ви чакат на масата, а за Оги и Junkey 2 Yellow_Flash_Colorz_PDT_02
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар