Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в София - част 1

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колега, кво им се връзваш - не виждаш ли че го обърнаха на майтап Айде довечера сме на линия пак !

Коментар

Пък аз тъкмо бях тръгнал да купувам по-яко въже!... :P И аз ще дойда довечера.
      ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Коментар

Ако решите да се заседите повече този път, и ние ще дойдем. Ама ще е към 9 и нещо. Навити ли сте? :D
          "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
          Ванга

Коментар

От 7 до 9 са доста бири ... Ще изчакам че имам в багажника едни чадъри ...

Коментар

Irka_fihi - аз ще ви чакам Миналият път и мен не ме дочакаха, затова сега ще им го върна - ще остана след като си тръгнат ! Ще видят те....

Коментар

ilkor написа:
                Колега, кво им се връзваш - не виждаш ли че го обърнаха на майтап Айде довечера сме на линия пак !
                аз затова и не идвам на тези срещи в софия
                Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

Предлагам - да изчакаме коелгата DeadAirPlane - той да каже кога ще дойде, изглежда че останалите нямаме проблем, а той с претенциите.... са сички с него шсе съобразяваме! Глоба! по 1 бира!

Коментар

Ексклузивни кадри от срещата на форума, проведена преди минути.
                    Прикачени файлове

Коментар

ogi28b написа:
                      Ексклузивни кадри от срещата на форума, проведена преди минути.
                      Че то много народ бе.От къде се събрахте толкова?Ние тука сме има няма 20-тина човека.
                      FIAT BRAVO 1.6
                      FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

За 27 съм на Линия....п.п. на 96,3 процента

--------------------

Коментар

Коментар

Майтапа на страна но този път бяхме събрали 5 маси от вида на снимката. Общо взето си беше рекорд Е, имаше малко помощ от близки итал-клубове Оги иска да лансира срещата в източна София затова пуска компромати Аз си тръгнах към 12 часа ...

Коментар

Taка, така...и другият път като дойдем към 9 и нещо, само да ви няма! На възраст били, трябвало да си лягат рано... Илко, аз нали ви пратих по къщите, какво още сте ми беснели до нощите?
                              "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                              Ванга

Коментар

Лаф моабет

Коментар

Working...
                                X