И аз ще дойда
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в София - част 1
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Добра срещичка беше :D .Някои даже си пооправихме и колиците.Аз май повече се оцапах ,но важното е че свършихме работа .А и кафе пийнахме :DMULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
Junkey написа:Колеги, в средата на месеца ще се събираме лиу като предният пътAктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
floks
-
floks
-
Утре нали ще има срещща? Подготвил съм ви нещо доста интересно, което както винаги ще разберат само присъстващите, а отделно пък о ттова с колегата Pecho Ще правим демонстрация и тест на 500-милиамперови светодиоди с имитация на чек контрола... абе няма да ви светкам на далавери, елате да видите с око
Коментар
-
ogi28b написа:sonicempire написа:Pecho написа:Няма! Щом е за ядене и пиене! Yellow_Flash_Colorz_PDT_01Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.
Коментар
-
Stefanaki написа:Junkey написа:Колеги, в средата на месеца ще се събираме лиу като предният път.
Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар