Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в София - част 1

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

И аз ще дойда
    Ex Fiat BRAVA ELX 1.8 16V
    Fiat MAREA HLX 2.0 20V

Коментар

Една снимка с подръчни средства в реално време
      Прикачени файлове

Коментар

е довечера ще има ли някой
        Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

Аз несъм 100% сигорен ама ще гледам да дойда.

Коментар

Добра срещичка беше :D .Някои даже си пооправихме и колиците.Аз май повече се оцапах ,но важното е че свършихме работа .А и кафе пийнахме :D
            MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
            "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
            R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

Ето още снимки:Илко, защо е о6ърната снимката?
              Прикачени файлове
              Ex Fiat 126P
              Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
              Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
              Alfa Romeo 147 1.6 TS
              Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Ами явно така е настроен софтуера на вградената камера. Ще взема да го променя

Коментар

Колеги, в средата на месеца ще се събираме лиу като предният път
                  Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW

Коментар

Junkey написа:
                    Ако предложението ти е за 13.07 - аз съм навит.(Понеже на 27.07 няма да мога да присъствам)
                    Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

днес колегата ОГИ май трябвя да почерпи-

Коментар

Да, ама днес няма среща

Коментар

измъкваш се,а?

Коментар

Утре нали ще има срещща? Подготвил съм ви нещо доста интересно, което както винаги ще разберат само присъстващите, а отделно пък о ттова с колегата Pecho Ще правим демонстрация и тест на 500-милиамперови светодиоди с имитация на чек контрола... абе няма да ви светкам на далавери, елате да видите с око

Коментар

ogi28b написа:
                              sonicempire написа:
                              Pecho написа:
                              Няма! Щом е за ядене и пиене! Yellow_Flash_Colorz_PDT_01
                              колега с теб ли се дърпахме снощи на моста на оряхово посока Люлин.бях с един син фиат.
                              Каква е била повредата при теб, и защо са те дърпали ? (питам така, защото се съмнявам на Пешо колата да е повредена и да е имала нужда от дърпане)
                              имах предвид да се състезаваме а не буквално да се дърпаме
                              Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

Stefanaki написа:
                                Junkey написа:
                                Ако предложението ти е за 13.07 - аз съм навит.(Понеже на 27.07 няма да мога да присъствам)
                                Еми на 13-и ми звучи добре. Вие какво ще кажете колеги, ще направим ли една срещичка .
                                Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW

Коментар

Working...
                                X