аз си държа на обещанията, пък съм и от дружба няма да ме е проблем Yellow_Flash_Colorz_PDT_02
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в София - част 1
Collapse
Заключена тема
X
X
-
floks
-
Имам едно малко предложение за вас...И предлагам да го гласуваме
След което и да го приемеме
Предложението ми е следващата среща да НЕ е в края на месеца (последният понеделник)А да е на 15.06.2009 (Средата на месеца, пак понеделник) в уговореният часТова се отнася замо за тази среща, понеже няма да съм тук и няма да мога да присъствам ако е след товаКакво ще кажете
--------------------
Коментар
-
Ако желаете изберете един от редовните на който ще дам права да качва снимките в галерията на форума http://gall.fiat-bg.org/main.php
Коментар
-
Довечера ще демонтсрирам много странен проблем с форума, сигурен съм че е само при мен, но не мога да разбера защо. Случи се откакто на бял свят има ИЕ 8.0. И мисля да го разкарам 8.0, но преди това ще ви го покажа проблема. Състои се в това , че в прозореца за писане на нормален отговор, ако пиша текст по-дълъг от колкото е големината на прозореца, това което излиза извън границите - не го виждам. Дори и като сваля надолу със скрол-а - виждам текста, но един знак въведа ли - връща ми скрола най-горе. Ще ви покажа и формулата за изчисление на реалните километри на ЖТД 105, която съм извел с просто наблюдение на числото, и не претендирам че е вярна, но вече на 2 коли, за които се знае че са толкова, колкото пише - показва вярно.ред.: Просто исках да кажа, че ще дойда на срещата
Коментар
-
Huku написа:Имам едно малко предложение за вас...И предлагам да го гласуваме
След което и да го приемеме
Предложението ми е следващата среща да НЕ е в края на месеца (последният понеделник)А да е на 15.06.2009 (Средата на месеца, пак понеделник) в уговореният часТова се отнася замо за тази среща, понеже няма да съм тук и няма да мога да присъствам ако е след товаКакво ще кажете
. :D :P
Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
ilkor написа:Ако желаете изберете един от редовните на който ще дам права да качва снимките в галерията на форума http://gall.fiat-bg.org/main.phpAктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар