Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в София - част 1

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

аз си държа на обещанията, пък съм и от дружба няма да ме е проблем Yellow_Flash_Colorz_PDT_02

Коментар

Shefy написа:
      Днес някой ще ходи ли на ОМВ? Айде аз като един Габровец ще се кача с удоволствие
      Рядко ходим през седмицата.От петък до Неделя се сабираме според зависи кога се разберем.

Коментар

Имам едно малко предложение за вас... И предлагам да го гласуваме След което и да го приемеме Предложението ми е следващата среща да НЕ е в края на месеца (последният понеделник)А да е на 15.06.2009 (Средата на месеца, пак понеделник) в уговореният часТова се отнася замо за тази среща, понеже няма да съм тук и няма да мога да присъствам ако е след товаКакво ще кажете

--------------------

Коментар

Ако желаете изберете един от редовните на който ще дам права да качва снимките в галерията на форума http://gall.fiat-bg.org/main.php

Коментар

Huku написа:
            Какво ще кажете [/b]
            Ще кажем че редовната среща в края на месеца ще се състои в края на месеца, а можем да организираме допълнителна среща на предложената от теб дата Аз съм за.

Коментар

Довечера ще демонтсрирам много странен проблем с форума, сигурен съм че е само при мен, но не мога да разбера защо. Случи се откакто на бял свят има ИЕ 8.0. И мисля да го разкарам 8.0, но преди това ще ви го покажа проблема. Състои се в това , че в прозореца за писане на нормален отговор, ако пиша текст по-дълъг от колкото е големината на прозореца, това което излиза извън границите - не го виждам. Дори и като сваля надолу със скрол-а - виждам текста, но един знак въведа ли - връща ми скрола най-горе. Ще ви покажа и формулата за изчисление на реалните километри на ЖТД 105, която съм извел с просто наблюдение на числото, и не претендирам че е вярна, но вече на 2 коли, за които се знае че са толкова, колкото пише - показва вярно.ред.: Просто исках да кажа, че ще дойда на срещата

Коментар

ogi28b написа:
                Ще кажем че редовната среща в края на месеца ще се състои в края на месеца, а можем да организираме допълнителна среща на предложената от теб дата Аз съм за.
                Аз съм съгласен, нека и другите кажат дали са за

--------------------

Коментар

Ех, писвация, сега се прибирам.....
                  Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                  Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Huku написа:
                    Имам едно малко предложение за вас... И предлагам да го гласуваме След което и да го приемеме Предложението ми е следващата среща да НЕ е в края на месеца (последният понеделник)А да е на 15.06.2009 (Средата на месеца, пак понеделник) в уговореният часТова се отнася замо за тази среща, понеже няма да съм тук и няма да мога да присъствам ако е след товаКакво ще кажете
                    Организирай я.Нареди масите подобаващо, че си с нова кола и трябва да се . :D :P
                    Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

ilkor написа:
                      Ако желаете изберете един от редовните на който ще дам права да качва снимките в галерията на форума http://gall.fiat-bg.org/main.php
                      Току-така не бива да се предлагат привилегии тук.:D Без дори да се замисля предлагам това да бъде личността с над 5200 поста към днешна дата в този форум. :D
                      Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

И аз съм съгласен. И за двете и за висчко съм съгласен
                        FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

Определено съм ЗА да има две срещи през месец Юни.Остава да се разберем в кое заведение да сме...Пак около езерото, на пазара или на друго място...
                          Marea 1.6 16v

Коментар

Аз претенций нямам когато кажете . Винаги съм готов за една срещичка
                            Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW

Коментар

Ако искате може направо да се съберем 19:00 часа на паркинга на заведението което бяхме последният път

--------------------

Коментар

Хах, нещо няма желаещи ... ако организирате нещо, пишете ме и мене ... дори ако трябва помощ по организацията ... пак сам за :P
                                Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Working...
                                X